سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ من قصد دارم انجمن ساز IPB رو نصب کنم و پس از مدتی انتقال بدم به نسخه اصلی 1- کدام نسخه نال شده رو نصب کنم؟ (بهترین نسخه از نظر امنیت و امکانات کدومه؟) 2- بعد از نصب انجمن چیکار کنم که کسی نتونه در انجمن ثبت نام کنه؟ (واسه جلوگیری از ثبت نام رباط ها) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ با سلام 1- آخرین نسخه موجود رو نصب کنید. اینکه سیستمی این ایراد رو داشته باشه که آخرین نسخه اون ایراد داشته باشه یا مشکل سازگاری ایراد از اون سیستم هست قرار نیست همه سیستم ها اون طوری باشند.از هر نظری آخرین نسخه موجود توصیه می شه. 2- http://ipsfarsi.com/topic/10350-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%A7-%D8%AD%D9%84-%D8%B4%D8%AF/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ ممنون از پاسخ سریع و شفاف شما دو سوال دیگه: 1- رباط ها هم میتونن توی IPB ثبت نام کنن؟ اگه میتونن، راه جلوگیری از ثبت نام رباط ها چیه؟ (قبلا یه بار ویبولتین نصب کردم اما چند روز بعد دیدم صد ها رباط ثبت نام کردن و انجمن رو داغون کردن...) 2- بعد از نصب امنیت پیشفرض خوبی داره؟ نکات امنیتی وجود داره که بعد از نصب باید رعایت کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پـویـا امیری 464 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ 1. شما با تعیین سوال تصادفی و گذاشتن کپچا تقریبا ورود اسپمر رو غیر ممکن می کنید. تایید ایمیل هم میشه گذاشت که کاربرا رو اذیت می کنه! 2.در داشبورد در منوی کنار یه گزینه هست security center که برای امن کردن انجمن کمکتون می کنه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ من میخوام یه کد کپچا بزارم که تصاویر + جواب رو خودم تعیین کنم واسه این کار باید از چی استفاده کنم؟ لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ من میخوام یه کد کپچا بزارم که تصاویر + جواب رو خودم تعیین کنم واسه این کار باید از چی استفاده کنم؟ لطفا راهنمایی کنید کپچا که فعال هست کافیه از بخش Question & Answer سوال رو به سیستم اضافه کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.