ahmad4u 0 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ متاسفانه در قالب های IPB اصول سئو رعایت نشده حتی همین سایت پشتیبان فارسی هم سئو در حد 55% داره علت هم بدلیل اینکه از H1 , ... استفاده نشده http://chkme.com/seo-ipsfarsi.com = 55% http://chkme.com/seo-wp-parsi.com = 78% لطفا دوستان طراح قالب کمک کنند برای حل این مشکل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ با سلام این سایت ها اگر ملاک بودن که تا الان خودشون رو باید توی صفحه اول گوگل با هر کلمه ای می دیدن. یک مثال می زنم براتون که بدونید این سایت ها چیزی جز یک طرح غیر قابل استناد نیستن. سایت vbiran رو اگر چک کنید 82 درصد هست و اینجا 55 درصد. هر دو هم کلمه انجمن پشتیبانی دارند. حالا توی گوگل برید جستجو کنید و عبارت "انجمن پشتیبانی" بزنید.یا بزنید "انجمن ساز حرفه ای" ! یا اصلا "انجمن ساز" ! جالب اینجاست که واسه عبارت اول دو تا سایت IPB میاد بالا! می تونید برای من توضیح بدید با اینکه رنک اونجا بالاتره و یک کلمه کلیدی در هر دو به خوبی استفاده شده چرا ما و انجمن وردپرس پارسی که IPB هست اولیم ! مگه این سایت درست نمی گه؟! یکی دیگه از دلایل نا معتبر بودن این سایت توصیه به استفاده از keyword هست. گوگل و یاهو و بینگ به صورت رسمی اعلام کردن که دیگه از کلمات کلیدی استفاده نمی کنند و در نتایج به هیچ وجه اعمال نمی کنند. که با افزودن این متاتگ شما ریسک پنالتی شدن رو با دل و جون می خرید ! محتوا مهم هست در درجه اول ! در درجه بعدی ساخت یافتگی سایت در درجات بعدی بعضی از معیار هایی که اون سایت می گه مهمه نه همش! در ضمن آموزش سئو رو این طور که به نظر می رسه شما در بخش دانلود قرار داره مشاهده نکردید که توصیه می کنم ببینید . البته من منکر این نمی شم که نیاز به کار ندارن ولی اون طوری که شما فکر می کنید نیست . موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iMajid 28 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ خدا وکیلی منم تو سئو موندم الان میگن Domin Authority خیلی تو سئو تاثیر داره من که چیزی ازش نفهمیدم !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.