ahmad4u 0 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ برای ارسال عکس ها در تاپیک این فایل را نصب مردم که مستقیم عکی ها را بر روی هاست آپلود کنم image_uploader_for_ipb_ckeditor.zip اما موقعی که فایل را ارسال میکنم این پیغام خطا نمایش داده میشه 403ForbiddenAccess to this resource on the server is denied!Proudly powered by LiteSpeed Web ServerPlease be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site. لطفا راهنمایی کنبد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ سلام این خطا دلایل مختلفی میتونه داشته باشه که با جستجوی کوچک داخل نت متوجه خواهید شد. (بیشترین دلیل نبودن فایل ها یا سطح دسترسی پوشه و فایل ها است) http://ipsfarsi.com/topic/15435-ارور-forbidden/?p=41833 در مورد اون هوک که به قول خودتون نصب کردید ،اینجا توضیح دادیم که نصبی نیست و کافی فایل هارو جایگزین کنید و کاربردش : "توسط این هوک می توانید تصاویر (فقط عکس) را در حالت پاسخ سریع آپلود کنید ، بدون اینکه از "ویرایشگر پیشرفته" استفاده کنید"...نه موردی که شما بالا اشاره کردید! لطفا آدرس انجمن داخل پروفایلتون قرار دهید...ممنون... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ آیا باید به پوشه inline دسترسی خاصی داد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ این فایل مشکل داره دسترسی پوشه را 777 کردم باز مشکل وجود داره فایل htaccess پاک کردم باز مشکل وجود داره کسی تاحالا تونسته چنین امکانی را به قسمت آپلود عکس اضافه کنه یا همین جوری و بدون تست در انجمن قرار دادین؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ این فایل مشکل داره دسترسی پوشه را 777 کردم باز مشکل وجود داره فایل htaccess پاک کردم باز مشکل وجود داره کسی تاحالا تونسته چنین امکانی را به قسمت آپلود عکس اضافه کنه یا همین جوری و بدون تست در انجمن قرار دادین؟؟ به درستی در آخرین نسخه کار می کنه و خودم شخصا تست کردم. باید به ارور لاگ سرورتون مراجعه کنید و ببینید چه خطایی درج شده. در ضمن این بار سوم هست که از شما درخواست می کنیم آدرس سایت تون رو درج کنید و شما نمی کنید. دلیلی داره ارایه نمی دید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ به درستی در آخرین نسخه کار می کنه و خودم شخصا تست کردم. باید به ارور لاگ سرورتون مراجعه کنید و ببینید چه خطایی درج شده. در ضمن این بار سوم هست که از شما درخواست می کنیم آدرس سایت تون رو درج کنید و شما نمی کنید. دلیلی داره ارایه نمی دید ؟ بدلیل اینکه انجمن در حال آزمایشی شروع به فعالیت نموده بود آدرس درج نشد الان آدرس درج شد و امیدوارم سو تفاهمی پیش نیامده باشه در صورت امکان نام سایت در انجمن نمایش داده نشود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ در صورت امکان نام سایت در انجمن نمایش داده نشود فقط برای مدیران نمایش داده می شود. همون طور که گفتم به error log سرور مراجعه کنید و خطاهای مرتبط با اون بخش رو بررسی کنید. حتما cache مرورگرتون هم خالی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ در error log هیچ خطایی که مربوط به اون بخش و تاریخ بعد از جایگذاری فایل مربوطه باشه وجود نداره cache مرورگر هم خالی کردم باز همون پیغام خطا رو نمایش میده چندتا از دوستان دیگر هم همین مشکل رو داشتند که در انجمن تاپیکشون وجود داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ شما چک کنید این مسیر و فایل داخل هاست موجود باشد و دسترسی 755 داشته باشد. http://forum.Domain.com/uploads/inline/upload.php چندتا از دوستان دیگر هم همین مشکل رو داشتند که در انجمن تاپیکشون وجود داره لینک اون تاپیک هارو بدید یه نگاهی کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ شما چک کنید این مسیر و فایل داخل هاست موجود باشد و دسترسی 755 داشته باشد. http://forum.Domain.com/uploads/inline/upload.php لینک اون تاپیک هارو بدید یه نگاهی کنم. بله وجود دارد و سطح دسترسی آنهم 755 هست اما باز پیام خطا می دهد چندتا از تاپیک هایی که همچین مشکلی داشتند http://ipsfarsi.com/topic/12493-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AA%D9%86/ http://ipsfarsi.com/topic/15520-%D8%AC%D9%84%D9%88%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%B9%DA%A9%D8%B3/ در آخر آدرس انجمن در پروفایل ثبت کردم اما هنوز موقع دریافت برخی فایلها پیام میده متاسفیم ، ولی سطح دسترسی شما اجازه چنین کاری را به شما نمی دهدبرای دریافت مدهای این بخش ، لازم است که شما انجمن خود را در سایت ما ثبت نمایید، این کار با زدن تاپیک در انجمن درخواست افزایش رتبه امکان پذیر است. بعد از ثبت سایت خود می توانید از این فایل ها استفاده نمایید. لطفا بررسی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.