an.g 0 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ با سلام من میخواستم شمسی سازو نصب کنم.پوشه اپلود رو تو سی پنل اپلود کردم.بعد از اپلود رفتم سراغ هوک.خواستم installکنم با این ارورها مواجه شدم. الان اصلا فروم بالا نمیاد.(با این ارورها مواجه میشم)Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home/ramiksho/public_html/forum/admin/applications/core/sources/classes/jdatetime.class.php in /home/ramiksho/public_html/forum/admin/sources/base/core.php on line 1151Warning: require_once(/home/ramiksho/public_html/forum/admin/applications/core/sources/classes/jdatetime.class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ramiksho/public_html/forum/admin/sources/base/core.php on line 1151Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/ramiksho/public_html/forum/admin/applications/core/sources/classes/jdatetime.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/home/ramiksho/public_html/forum/ips_kernel/') in /home/ramiksho/public_html/forum/admin/sources/base/core.php on line 1151 لطفا راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ با سلام بار ها متذکر شدیم توی همه آموزش ها. پوشه upload رو نباید آپلود کنید باید محتویات اون رو آپلود کنید. هر زمان درست آپلود شده باشه آدرس زیر 404 نمی ده : http://forum.ramikshop.ir/admin/applications/core/sources/classes/jdatetime.class.php موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
an.g 0 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ داداش الان باید چیکارکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ داداش الان باید چیکارکنم؟ گفتم خدمت تون. محتویات پوشه upload رو به انجمن تون انتقال بدید. اگر همه چیز به درستی باشه دیگه با خطا مواجه نمی شید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
an.g 0 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ وحید جان خیلی ممنون مشکلم حل شد عزیز مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.