SirMoein 2 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ با سلام خدمت تمام دوستان گلم من امروز برای اولین بار IPB نصب کردمو واقعا کف کردم من معین غفوریان هستم رئیس شاهین دیزاین بزرگترین گروه متخصصین ایران که در هز زمینه ای عده ی زیادی از افرادم فعالیت دارند و خودم هم به محض فهمیدن اینکه یک چیزی تو وب مفیده میرمو یاد میگیرمش راستش 4 ماهی میشه که وارد ویبولتین شدمو تو دو ماه فول شدم ولی چیزی که فهمیدم اینه ازش 1 اینکه ویبولتین تمام مرجع هاش فقط ادعا دارند و اگر دخواستی توش داده بشه متخصص حرفه ای نیست که بتونه واقعا مشکلتو برطرف کنه و 2 اینکه ویبولتین اول باگ بوده بعد شده اسکریپت یعنی تو این دو ماه نزدیک به 320 تا باگ امنیتی از توش دراوردم که از 20 تاش خودمم هک شدم و روشی برای برطرفش شدنش نتونستم پیدا کنم خب بگذریم دوستان عزیزم ای پی بورد واقعا چیز توپیه و من از این به بعد تصمیم دارم تو تمام پروژه هامون ازش استفاده کنم و حتی پروژه های قبلیمون که ویبولتین بودن رو به ای پی بورد تبدیل کنم درحال حاضر بیشتر چیز ها راجع بهش رو میدونم اما یک پلاگین میخوام که نتونستم پیداش کنم یا شایدم خود ای پی بورد داره و من نمیدونم پس راهنمایی کنید من پلاگین اخرین ارسالی های انجمن ای پی بورد رو میخوام ممنون میشم سریعا جوابمو بدین باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ سلام http://ipsfarsi.com/topic/12574-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-recent-topics/ http://ipsfarsi.com/topic/15108-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-top-x-stats/ http://ipsfarsi.com/topic/13607-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-recent-topics-sidebar-hook/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SirMoein 2 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ با سلام من دو تا از این پلاگین ها و هوک هایی که دادیو نصب کردم ولی هیچ کدوم بعد از نصب و انجام تنظیمات بالای انجمنم نمیاد اگر میشه یک اموزش قدم به قدم استفاده از اینهارو بزارید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SirMoein 2 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ اگر امکانش هست بگید که آیا کار دیگه ای هست که پس از نصب هوک اخرین ارسالی های انجمن باید انجام بدم یا نه؟ مثلا در قالب تنظیمش کنم و.... اخه بعد از نصب هوک هیچ چیزی به بالای انجمنم یا ساید بارش اضافه نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ وقتی مد و نصب کردی به این ادرس برو تو پنل ادمین برو manage hooks < applications & modules پیشنهاد من ب شما تو نصب اخرین ارسالی ها این مد هست > (SOS34) Recent Topics خوبی ک داره اینه که بصورت آژاکس هست ... این اموزش برای همین مد هست طبق تصویر پیش برید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ با سلام سه درخواست داشتم. یک اینکه در مکان مناسب تاپیک بزنید. نسخه 4 هنوز منتشر نشده و شما عینا دو تا تاپیک تون رو در اون بخش زدید! دوم اینکه در انجمن جستجو کنید! این سوال شما بارها پرسیده شده بارها جواب داده شده بار ها آموزش داده شده ! سوم قوانین انجمن رو مطالعه کنید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.