hellriser 12 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ سلام . دوستان من فکر کنم این مد باگ خالص هست خیلی ایراد داره ... من تنظیمات لازم و برا گروه های کاربری انجام دادم اما جالب اینجاس میهمان اگر رو لینک مطلبی کلیک کنه لینک ها براش ب نمایش در نمیاد اما اگر رو این گزینه ک تو عکس مشخص کردم کلیک کنه تمام لینک ها مشخص میشه یکی از کاربرا هم یادمه میگفت از تو ادرس rss انجمن میشه ب تمام لینک ها دسترسی پیدا کرد ... راهی هست ک این مشکل حل شه ؟ یا مد دیگه ای نیست برا مخفی کردن لینک ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iMajid 28 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ شما این پست حتما مطالعه کن : http://ipsfarsi.com/topic/15566-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%A8%D8%A7-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D8%AF%DA%A9%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%D8%B1/ تو انجمن خودم دارم از این روش استفاده میکنم خیلی خوب جواب میده ، فقط باید سیستم لایک IPB غیر فعال کنید. در رابطه با موضوع دوم که لینک ها در rss نمایش داده میشود شما باید در تنظیمات rss در IPB خلاصه ای از متن تاپیک فعال کنید. کلمه rss تو ادمین پنل سرچ کنی پیداش میکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ ادرس انجمنتو میدی ی چک کنیم ؟؟ کاربر اینطوری هنگ نمیکنه بنظرت ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.