iraniran 0 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ با سلام من Shoutbox رو نصب کردم. ولی این مشکل رو نمیدونم چطوری برطرف کنم Congratulations, you have successfully installed Shoutbox!Now you need to setup the shoutbox permissions in ACP -> Members TAB -> Member Groups -> Manage Member Groups -> Edit a Group -> Shoutbox TAB این permissions in ACP دقیقا چیکار میکنه ؟ من یک گروه کاربری دارم به اسم اعضا میخوام چت باکس رو برای این گروه کاربری فعال بکنم. تو قسمت Manage Member Groups گزینه Can Access ACP برای گروه کاربری اعضا غیر فعال هست. اگر این رو فعال بکنم مشکلی پیش نمیاد ؟ از نظر امنیتی مشکلی پیش نمیاد ؟ ایا اگر فعالش بکنم مشکل من حل میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ سلام members - members groups - manage member groups - گروه مورد نظرتو انتخاب کن رو عکس مداد ک کنارش هست کلیک کن بعد تو تب IPB shoutbox دسترسی های لازم و برا گروه مورد نظرت بده ... این گزینه Can Access ACP رو اگر فعال کنی کل افرادی که تو گروه اعضا هستن به پنل ادمین دسترسی پیدا میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraniran 0 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ اقا دستت درد نکنه مشکل حل شد. الان من 4 تا هوک دارم. میشه بگی این هوک ها چی هستن و کاربردشون چیه ؟ ایا باید همشون رو فعال بکنم ؟ هوک ها : Shoutbox: Online Tab Shoutbox: Active Users Shoutbox: Global Shoutbox: Javascript لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ والا اینو دیگه باید بزرگان جواب بدن ... ولی بنظرم کاریشون نداشته باش ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ با سلام الان من 4 تا هوک دارم. میشه بگی این هوک ها چی هستن و کاربردشون چیه ؟ ایا باید همشون رو فعال بکنم ؟ هوک ها : Shoutbox: Online Tab Shoutbox: Active Users Shoutbox: Global Shoutbox: Javascript این هوک ها مخصوص خود چت باکس هستن که برای استفاده از امکانات shoutbox نیاز هست که فعال باشن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.