رفتن به مطلب

مدیریت مطلب به کاربر خاص

ارسال‌های توصیه شده

سلام دوستان من 2  تا سوال داشتم

1- امکانش هست ک مدیریت یک مطلب خاص و ب فرد خاصی داد ؟

2- اگر بخواییم ی انجمنی رو قفل کنیم باید چیکار کنیم ؟ :scratch_one-s_head:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مدیر کل بازنشسته سایت

سلام...

1- اگر برای اون مطلب یک انجمن در نظر گرفته باشید می توانید برای آن یک مدیر انخاب کنید که تمام امکانات مدیریتی را داشته باشد (داخل انچمن چندبار مطرح شده جستجو کنید ، باید از این قسمت Forums  >>  Manage Forums  اقدام کنید )

2- چندتا روش داره ، مثلا یکیش ، همونجا که تاپیک باز کردید اون بالا "مدیریت موضوع"  بزنید همه چی مشخص است.

لینک ارسال

علی جان درمورد قسمت دوم شما برا قفل موضوع توضیح دادی من قفل کردن انجمن منظورم بود

گزینه ای برا قفل انجمن ندیدم ...

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

علی جان درمورد قسمت دوم شما برا قفل موضوع توضیح دادی من قفل کردن انجمن منظورم بود

گزینه ای برا قفل انجمن ندیدم ...

بله...حواسم نبود.... :Dبرای قفل کردن انجمن تا جایی که میدونم راهی نیست ولی می تونید از پنل مدیریت سطح دسترسی انجمن تغییر دهید یا بخش دریافت جستجو کنید شاید چیزی پیدا کنید

لینک ارسال

فقط علی اقا ی سوال دیگه .برا قسمت اول اگر ی انجمنی درست کنم و یک نفر رو مدیر اون انجمن کنم مدیر های دیگه هم میتونن اون انجمن رو مدیریت کنن ؟

من میخوام بجز ادمین و اون نفر خاص کسی ب مدیریتش دسترسی نداشته باشه راهی هست ؟

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

بستگی به سطح دسترسی هایی که داره که برای مدیرها تعریف کردید ، اگر از همون حالت پیش فرض استفاده می کنید بله مدیرها به اون انجمن دسترسی خواهند داشت ، شما می تونید مدیرای خودتونو از قسمت (Members >>Manage Admin Restrictions) سفارشی کنید.

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

با سلام :)

برای قفل کردن انجمن می تونید کلا دسترسی ارسال تاپیک رو در اون انجمن خاص ببنید.(از طریق Permission های اون انجمن)

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...