رفتن به مطلب

IPB + FLASHCHAT 123 + Social networking

ارسال‌های توصیه شده

سلام به همه .

دوستان من خیلی وقته که تو فکر راه اندازی یه شبکه اجتماعی کلی هستم . ولی به علت اینکه بسیاری از سوال هام بی پاسخ میموند خیلی وقتا بیخیال شدم . البته بگم که تجربه راه اندازی وب سایت رو دارم . با ورد پرس و جوملا کار کردم.
اما بحث اصلی من الان روی اینکه که .
من میخوام سایت 3 قسمت متفاوت داشته باشه .
بر فرض مثال چت . انجمن . و جامعه مجازی .
حالا مشکلم اینجاست که نمیدونم آیا امکان این هست که کاربر فقط یه بار ثبت نام کنه . و بتونه توی هر 3 قسمت با همون یوزر فعالیت کنه
و در صورتی که اخراج بشه . و یا بن بشه . از هر 3 قسمت اخراج صورت بگیره
و در صورتی که کاربر به سطح ها بالاتر ارتقاع پیدا کنه . در چت روم هم رنگش عوض شه . مانند یوزر قدیمی . یا یوزر فعال و غیره

و بحث دیگه اینکه من میخوام جزئیات بیشتر از کاربر توی قسمتی که پست میذاره داشته باشم .
مثلا . به این صورت:

تعداد پست: 40
تعدا تشکر ها:
تشکر کرده:
پست مفید:
ساعت آنلاین در چت:
ساعت آنلاین در انجمن
ساعت آنلاین در شبکه:
و غیره.

حالا دوستان عزیز . شما اگه ممکنه راهنمایی کنید که بنده باید از کجا شروع کنم برای برآورده کردن همچین نیازی.

و اینکه این سوال واقعا برام مهمه . آیا امکان این هست که بشه از طریق جمع بندیه تعداد پست های کاربر+ تعداد تشکر شده ها+ تعداد ساعت های آنلاین = امتیاز کاربر . و در نتیجه ارتقاع به سطح بالاتر .

از برنامه Invision Power Board بیشتر خوشم میاد . و دوست داشتم از این استفاده کنم . چون هم تجربشو دارم . هم اینکه از لحاظ ظاهری بیشتر باب میلم هستش
و اینم بگم که برای شبکه اجتماعی فعلا نرم افزار خاصی مانند JOM SOCIAL مد نظرم نیست . و دوستان عزیز میتونند طبق گفته های بنده نظر بدن که کدوم مناسب تر هستش .

تشکر.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

یه پیشنهاد

از اسکریپت شبکه اجتماعی phpfox استفاده کنید که در داخل خودش انجمن هم داره

در مورد چت هم می توانید از اسکریپت arrowchat استفاده کنید که قابلیت اتصال به phpfox را دارد

این ابزار ها در سایت موجود در امضای بنده قرار داره.

راه های زیادی وجود داره...

لینک ارسال

همش بر مبنای جوملا قابل اجراست دوست عزیز

شبکه اجتماعی + انجمن + سیستم امتیاز و درجات کاربری  + سیستم نظر دهی یکپارچه ( همه قسمت ها کاملا یکپارچه)

بر مبنای محصولات Stackidea ، جوملا ۳ ، RS Joomla و در صورت نیاز از AUP هم می شه استفاده کرد.

کاره وسیع و زحمت داریه اما اگر وقت بزاری شدنیه....

نمونه سایت بر این اساس:

http://www.onlylearn.ir

اگر سوالی داشتید در حد توان همین جا مطرح کنید راهنمایی می کنم.

محصولات داخل امضای بنده هم شاید بدردتون بخوره :)

نمونه کامت چت مثلا:

http://cafe70.ir

لینک ارسال

ممنون از پاسختون دوستان عزیز.

من اسامی و لینک های که معرفی کردید همه رو دیدم .

والا من چیزی که زیاد دارم وقت و انرجی هستش :biggrin1:

الان انجمن IPB و ip content رو نصب دارم . و از لحاظ انجمن و وب سایت همه نیاز های منو برآورده میکنه .

در مورد جامعه مجازی هم . مد نظرم . phpdolphin هستش . و فکر میکنم از لحاظ کارایی و ظاهر مناسب باشه .

فقط موندم . آیا میشه IPB و phpdolphin رو با هم جور در میان یا خیر.

و اینکه جواب سوالم که آیا میشه توی انجمن گزینه های بیشتر از کاربر اضافه کرد ؟

مثلا همین زیر عکس پروفایل بنده . اطلاعاتی داده . که من میخواستم طبق وب سایتی که ایجاد میکنم چند تا گزینه مربوط داشته باشه که مثالشو بالا گفتم.

لینک ارسال

بنده جز اولین افرادی هستم که phpfox کار میکردم  یعنی اون موقع که من نسخه 1.6 وبعد 2 کار میکردم تو ایران فقط دوتا سایت بود یکی لارسا سیتی بود یکی هم دوستفا اگه اشتباه نکرده باشم

درکل نسخه 2رو خیلی پسند میکردم چون خاص بود اما بعدا که 3 اومد کار هم کردم اما چون دیپه خاص نبود شده بود شبیه فیس بوک الانمکه ماشالا همه یه سایت با پی اچ پی فاکس زدنو همه عم تایتلشون فیس بوک فارسی یا ایرانی زدن  :give_rose:  در کل شبکه اجتماعی این مدلی دیگه تو ایران جواب نمیده چرا چون همچین سیستم هایی پر شده و برا کاربر اشباه شده هست فیس بوک توئیتر کلوب فیس نما امثال اینا یاباید اینقدر سرمایه داشته باشین که تبلیغات کنید واسه جزب یوزر یا اینکه کلا بی خیال شین باز هم داشته باشین باز به درد نمیخوره چرا چون این اسکریپت کلا سنگینه کلا به نظر من ای ی بی 4 فوق العاده هست چرا چون همین سیاستو پیش پرفت انجمن + سایت + شبکه اجتماعی این یعنی یه کار فوق العاده چرا چون هم سئوش خوبه هم اینکه امکانات یه شبکه اجتماعی رو داره مثل چت کردن ارسال مطلب دنبال کردن پیغام خصوصی  ویدئو  گالری عکس و دیگر امکاناتی که از یه شبکه اجتماعی انتظار دارین و مهمتر اینکه سئوش عالی هست شما تو اسکریپت های دلفین پی اچ پی فاکس هزارتا مطلب بزن هیچکدوم ایندکس نیست جز اینکه فضا و دیتابیستون پر میشه تا کی میخوایید تبلیغات کنید واسه جذب یوزر :rolleyes2:

لینک ارسال

تشکر از پاسختون دوست عزیز.

ولی من هنوز به جواب خودم نرسیدم .

من متوجه شدم که شما دوستان پیشنهاد میدید از پلت فرم های دیگه استفاده کنم که هر سه مورد رو راحت تر میشه با هم هماهنگ کرد.

ولی من میخواستم اگه بشه . IPB رو با Social Network هماهنگ کنم .

اگه مطلب یا لینک خاصی مد نظرتون هستش ممنون میشم بذارید .

فرقی نمیکنه کدوم جامعه مجازی باشه . اگر بین اینا باشه که خیلی عالی میشه

Jomsocial . phpdolphin. phpfox . socialkit

تشکر .

لینک ارسال

دنبال محصولات نال هستید یا قصد خرید محصولات رو دارید؟

درکل می تونید کلمه sso یا single sign on رو برای آي پی بود جستوجو کنید.

لینک ارسال

ممنون از راهنمایتون . بنده فعلا قصد کار کردن با نال رو دارم  .

از این کلمه که گفتید رفتم سرچ کردم . البته بیشتر مطالب به زبان خارجی بود . و فارسی زیاد چیزی نصیبم نشد.

از اونجایی که من فهمید . برای کانکت کردن دوتا سایت به هم . یا اینکه هماهنگ سازی دوتا سایت این بهترین راه هستش .

خب من الان تا اینجا فهمیدم که باید یکی master باشه و یکی دیگه هم slave که بعد از دیتابیس master استفاده کنه . و در این صورت هماهنگ میشن .

من رفتم توی قسمت admin> system >log in management >ipconnect

ipconnect رو Enable کردم .

ولی دیگه بقیش رو نمیدونم باید چیکار کنم .

یعنی چطوری باید آدرس دیتابیس مستر رو بهش بدم .

شرمنده دوستان من تازه واردم .

لینک ارسال

@larsasoft

دوست عزیز . شما که فرمودید phpfox بلدید . آیا راه حلی هم دارید که بشه هماهنگ کرد با IPB ؟

من گشتم دیدم برای جوملا برنامه های مثل joomlabridge و چندتا دیگه بود.

ولی هیچ جا ندیدم که برای بقیه باشه.

لینک ارسال

به این سادگی نیست دوست عزیز ... ساختار دیتابیس ها متفاوته... شما باید به هسته هردو برنامه مورد نظرت مسلط باشی ... مثلا در حال حاضر برای جوملا برنامه های ناقصی داره که گرچه کاربرا هارو در هر دو تا دیتابیس هماهنگ می کنن اما در واقع کاربر بازم مجبوره دوبار در سایت لاگین کنه یک بار در انجمن یک با هم در جوملا ... تازه از مشکلات ریست پسورد بگذریم ... :)

پیشنهاد می کنم از دوستان تیم برنامه نویسی کمک بگیرین.

در غیر این صورت پیشنهاد می کنم فقط از یک هسته برای ایجاد تمام امکانات استفاده کنید یعنی یا همین انجمن رو با نصب مد ها تقویت کنید یا کلا برید سراغ یه اسکریپت دیگه با تپجه به نیاز هاتون.

ممنون از راهنمایتون . بنده فعلا قصد کار کردن با نال رو دارم  .

از این کلمه که گفتید رفتم سرچ کردم . البته بیشتر مطالب به زبان خارجی بود . و فارسی زیاد چیزی نصیبم نشد.

از اونجایی که من فهمید . برای کانکت کردن دوتا سایت به هم . یا اینکه هماهنگ سازی دوتا سایت این بهترین راه هستش .

خب من الان تا اینجا فهمیدم که باید یکی master باشه و یکی دیگه هم slave که بعد از دیتابیس master استفاده کنه . و در این صورت هماهنگ میشن .

من رفتم توی قسمت admin> system >log in management >ipconnect

ipconnect رو Enable کردم .

ولی دیگه بقیش رو نمیدونم باید چیکار کنم .

یعنی چطوری باید آدرس دیتابیس مستر رو بهش بدم .

شرمنده دوستان من تازه واردم .

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...