erfan56 1 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همه برنامه نویسای حرفه ای. تصمیم گرفتم از وی بی به ای پی بی کوچ کنم چون تعریفشو زیاد شنیدم. یه چندتا سوال داشتم که میخواستم هر کسی میتونه جواب بده خواهشا. 1-تصمیم درستی گرفتم که از vb به IPB اومدم؟ 2-من هیچ اطلاعی در مورد ای پی بی ندارم کسی هست که از اول ساخت کمکم کنه تا یه جایی که انجمن جون گرفت؟ 3-درسته گرافیک هیچ انجمن سازی به ویبولتین نمیرسه اما اینو هم میدونم ای پی بورد خیلی پیشرفته تره اما از لحاظ ظاهری نه! من از قالب این سایت خوشم اومده وقتی میخوام دانلود کنم میگه سطح کاربری شما این اجازه رو به شما نمیده چرا؟ 4- میشه ای پی بی رو با phpfox مچ کرد طوری که کاربر بتونه با یدونه یوزر تو هر دو اسکریپت لاگین کنه؟ 5-اگه ورژن جدید ای پی بی اومد میشه به راحتی اونو اپیدت کرد (نسخه کرک شدش منظورمه) و با تشکر از کسانی که جواب میدن.مخصوصا اقای نظری(فکر نکنید چون مدیره دارم تعریفشو میکنم) چون تعریفشو زیاد شنیدم و باعث خوشحالیم میشه که با ایشون اشنا بشم(پوخ دادم ج ندادن) ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DARK 2 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ سلام 1-من به عنوان یک فرد بی طرف که از phpbb به IPB کوچ کردم و با هردو هم کار کردم میگم انتخاب مناسبیه اگرچه وی بی هم خیلی خوبه اما خب ای پی بی خیلی هسته قدرتمندتری داره علاوه بر اون تقریبا میشه گفت کاملا ایجکس هست که این برتری بزرگی تقریبا به تمام انجمن ساز ها هست 2-شما اموزش هارو دنبال کنید ای پی بی فوق العاده اسان هست چه از نظر نصب قالب چه از نظر نصب هوک(نصب هوک که تقریبا شبیه وی بی هست ) 3-دقیقا این مورد رو بر چه اساس گفتید ؟ حداقل این نظر من هست که قالب های وی بی شبیه هم هستند شما بررسی کنید قالب های همین سایت را خیلی متفاوت هستند البته قابل ذکر هست قالب های انجمن ها همواره بر پایه قالب دیفالت ساخته می شوند و خب نباید انتظار داشت با وجود بیشترین تغییرات از شکل اصلی دیفالت فاصله بگیریند دقیقا مشکل ناتوانی در دانلود رو نمیدونم اما فکر کنم چون توسط خود سایت طراحی شده اختصاصی باشه باید درخواست افزایش رتبه بدید این هم بخش درخواست افزایش رتبه (قوانینش که بالا با قرمز نوشته را حتما بخوانید) اینجا را کلیک کنید 4-بله میشه (حالا این مورد رو فکر کنم اقای نظری بهتر اگاه هستند اما فکر کنم روشش رو درست گفته باشم ) اگر كه طبق اين متد زير phpfox از كلمه عبور استفاده مي كنه : md5( md5($sPassword) . md5($sSalt) ); طريقه اتصالش دقيقا مثل اتصال datalife engine هست كه آموزشش در بحش آموزش ها موجوده. كافيه طبق اون عمل كنيد. تنها تفاوت در اتصال اون آدرس هاي عضويت هست این هم اموزش این مطلب اینجا کلیک کنید 5-بله کار مشکلی نیست (فکر کنم پس از انتشار نسخه 4 استادان عزیز اموزش تصویری یا توضیحی اپدیت رو بدهند ) امیدوارم کمکی شده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfan56 1 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ خیلی ممنون از کمکتون.واقعا لطف کردید سوالی داشتم تاپیک میزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ با سلام با تشکر از دوست عزیز @AMIR1376 چند مورد رو باید متذکر بشم. شما تا قبل از اینکه با IPB آشنا نشدید تا حد معمولی اصلا به این سیستم ارتقا ندید. چون دوباره مجبور می شید برگردید به سیستم قبلی چون نیاز هاتون رو نمی تونید بر طرف کنید. ارتقا ها و نصب ها اصلا سخت نیست. مثلا شما توی vb برای نصب باید فایل config رو ویرایش کنید و مشخصات وارد کنید ولی توی IPB این طوری نیست. کلا مد ها اصلا نیاز به ویرایش ندارند !! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfan56 1 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ شنیدم میشه توی ای پی بی هر قالبی از هر جای جهان با هر زبونی دانلود کرد و خود ای پی بی اونو فارسی و راستچین میکنه. اگه اینطوری باشه ...... این است قدرت IPB لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ شنیدم میشه توی ای پی بی هر قالبی از هر جای جهان با هر زبونی دانلود کرد و خود ای پی بی اونو فارسی و راستچین میکنه. اگه اینطوری باشه ...... این است قدرت IPB این قابلیت رو شما توی هر سیستمی که با تغییرات دنیا پیش بره می تونید ببینید. IPB هم مستثنی نیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی نوروزی 396 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ شک نکنید از IPB استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.