hellriser 12 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان نمیدونم چی شد یهو سایت بهم ریخت پنل هم بالا نمیاد این ارور رو میده تو هاست error log رو چک کردم سایزش یخورده عجیب نیست ؟ انقدر هم سنگینه ک باز نمیشه .. ممنون میشم راهنمایی کنید Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/serialdl/public_html/initdata.php:1) in /home/serialdl/public_html/panel-ad/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/serialdl/public_html/initdata.php:1) in /home/serialdl/public_html/panel-ad/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/serialdl/public_html/initdata.php:1) in /home/serialdl/public_html/panel-ad/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/serialdl/public_html/initdata.php:1) in /home/serialdl/public_html/panel-ad/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/serialdl/public_html/initdata.php:1) in /home/serialdl/public_html/panel-ad/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ با سلام کدی جدیدا اضافه کردید به initdata یا conf_global ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ نه والا .. همچی خوب بود صفحه رو ک رفرش کردم اینطوری شد الان هم بعضی موقع خوب میشه اما چند دقیقه بعد دوباره همین ارور ها رو میده ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ یک تیکت بزنید به هاست تون بپرسید که جدیدا تغییراتی اعمال کردن در سرور ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ اقا وحید تیکت دادم اینطوری گفتن باید چیکار کنم ؟ شما میدونید منظورشون از اینکه گفتن لینکی ک این مشکلات هست و بدین چیه ؟ منظورشون ادرس سایت هست ؟ لطفا لینکی که این مشکلات هست بدین تا بررسی شوددرضمن پی اچ پی سرور به 5.4 ارتقا داده شدهباید اسکریپت خودتونو آپدیت کنید به ورژن مناسب با این پی اچ پی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ چیزی که احتمال می دم این هست که یکی از مد های شما با آخرین نسخه php سازگار نیست ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ راهی هست ک بشه فهمید ؟ شما چی پیشنهاد میکنی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ تمام مد ها و هوک ها رو غیرفعال کنید . بعد به ترتیب فعال کنید تا بشه فهمید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ وحید جان بدبختی اینه که پنل اصلا باز نمیشه تا من برم مد ها رو غیر فعال کنم از تو هاست میشه غیرفعال کرد یا باید همه رو پاک کنم دوباره نصب کنم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ از هاست تون بخواید که براتون پشتیبان چند روز پیش رو بازگردانی کنند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.