رفتن به مطلب

باز نشدن پنل - error log

ارسال‌های توصیه شده

سلام دوستان نمیدونم چی شد یهو سایت بهم ریخت پنل هم بالا نمیاد این ارور رو میده

تو هاست error log رو چک کردم سایزش یخورده عجیب نیست ؟ انقدر هم سنگینه ک باز نمیشه .. ممنون میشم راهنمایی کنید

8iul3uo91bs2uv3fgogw.png

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/serialdl/public_html/initdata.php:1) in /home/serialdl/public_html/panel-ad/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/serialdl/public_html/initdata.php:1) in /home/serialdl/public_html/panel-ad/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/serialdl/public_html/initdata.php:1) in /home/serialdl/public_html/panel-ad/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/serialdl/public_html/initdata.php:1) in /home/serialdl/public_html/panel-ad/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/serialdl/public_html/initdata.php:1) in /home/serialdl/public_html/panel-ad/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• بنیان گذار IPSFarsi

با سلام :)

کدی جدیدا اضافه کردید به initdata یا conf_global ؟

لینک ارسال

نه والا .. همچی خوب بود صفحه رو ک رفرش کردم اینطوری شد

الان هم بعضی موقع خوب میشه اما چند دقیقه بعد دوباره همین ارور ها رو میده ...

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

یک تیکت بزنید به هاست تون بپرسید که جدیدا تغییراتی اعمال کردن در سرور ؟

لینک ارسال

اقا وحید تیکت دادم اینطوری گفتن باید چیکار کنم ؟ شما میدونید منظورشون از اینکه گفتن لینکی ک این مشکلات هست و بدین چیه ؟ منظورشون ادرس سایت هست ؟

لطفا لینکی که این مشکلات هست بدین تا بررسی شود
درضمن پی اچ پی سرور به 5.4 ارتقا داده شده
باید اسکریپت خودتونو آپدیت کنید به ورژن مناسب با این پی اچ پی

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

چیزی که احتمال می دم این هست که یکی از مد های شما با آخرین نسخه php سازگار نیست !

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

تمام مد ها و هوک ها رو غیرفعال کنید . بعد به ترتیب فعال کنید تا بشه فهمید.

لینک ارسال

وحید جان بدبختی اینه که پنل اصلا باز نمیشه تا من برم مد ها رو غیر فعال کنم از تو هاست میشه غیرفعال کرد یا باید همه رو پاک کنم دوباره نصب کنم ؟؟

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

از هاست تون بخواید که براتون پشتیبان چند روز پیش رو بازگردانی کنند.

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...