HangOver 2 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ سلام من هنگام ارسال پست و تاپیک ادیتور ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ با سلام قالب تون رو عوض کنید. آیا باز هم همین مشکل هست ؟ من قالب تون رو نگاه کردم باکس جستجو تون هم مشکل داشت ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HangOver 2 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ قالب هم عوض کردم باز هم همین مشکل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HangOver 2 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ یکی به مشکل من رسیدگی کنه. فایل های IPB دوباره اپلود کردم. rebuild و recache هم کردم. قالب هم عوض کردم نشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HangOver 2 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ با سلام ممنون مشیم جواب بدین خیلی واجبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ با سلام یک موردی توی قوانین اینجا نوشته 72 ساعت بعد بالا بیارید. قبلا هم سر همین ۰۹ مهر ۹۳ بهتون اخطار دادیم. در مورد مشکل شما هم بعضی چیزها سریع راه حلش معلوم نمی شه که چنین توقعی وجود داره برای شما و بقیه کاربران. این طوری نیست کسی راه حل مشکل شما رو بدونه و کمک نکنه! الان هم سایت تون بالا نمیاد تا چک کنم که مشکل چیه. توی مدیریت پیغام suhosin دارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HangOver 2 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ سلام اخطار چی؟ من خلاف قوانین عمل کردم؟ سایت بالا میاد الان. نه پیغامی ندارم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ اگر minify روشن هست از مدیریت خاموش کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HangOver 2 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ ببخشید من با IPB اولین باره کار می کنم. minify کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سلام داخل انجمن جستجو کنید همه چی در دسترس است. http://ipsfarsi.com/topic/9657-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D9%87%D9%85-%D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%AA%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%86-ajax-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%AF/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.