rasoul2023 0 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ سلام : دوستای عزیز چطوری میشه یک قالب خاص را برای تمام کاربران ست کرد ؟ مشکل من اینه که قالب جدید را که نصب کردم به خوبی جواب میده اما قالبهای قبلیم مشکل داشتند الان بعضی از کاربران از قبل روی همون قالب ماندند و من هم اون قالبها را Hide کردم و یکیشون هم پاک کردم خلاصه چشمتون روز بد نبینه بعضی از کاربرام نمیتونند توی سایت لاگین کنند که تعدادشون هم کم نیست . البته مطمئنم این مشکل ماله قالبه چون توی پروفایل کاربری یکیشون قالب را عوض کردم مشکل حل شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ سلام اینکه بعضی ز کاربران نمی توانند لاگین کنند باید ببینید مشکل از کجاست یا چه خطایی دریافت می کنند ، تا جایی که میدونم نباید به قالب مربوط باشد. برای پیش فرض کردن قالب هم بهتره همه قالب هایی که لازم ندارید پاک کنید و قالب مورد نظر را پیش فرض کنید ، تاپیک زیرا مشاهده کنید. http://ipsfarsi.com/topic/15859-%D8%B9%D9%88%D8%B6-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%87%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.