DARK 2 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام امروز متوجه شدم امکان ارسال پیام خصوصی برای کاربران ممکن نیست نکته جالب اینجاست مدیران انجمن و مدیر کل می تونند به کاربر پیام خصوصی بدنند کاربر ها هم می تونند به مدیرکل و مدیران انجمن پیام بدند اما امکان ارسال پیام خصوصی بین کاربران عادی با هم نیست این ربطی به انتقال از PHPBB به IPB داره ؟ چون از زمانی که منتقل شدم این مشکل به وجود امده ارور هم این رو میگه نام کاربری (username )نمی تواند پیغامی دریافت نماید. کارهایی که انجام دادم 1-Can use PM system روی YES قرار دارد 2-Max. number of messages to show per page when viewing message list برابر 50 است 3-Disable PM access? هم واسه همه ی کاربر ها روی NO قرار داره ا من داخل انجمن سرچ کردم یک تاپیک دیگه هم پیدا کردم با همین مشکل http://ipsfarsi.com/topic/12053-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D9%85-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C/page-2 نکته جالب اینجاست این کاربر هم بعد از انتقال از PHPBB به IPB این مشکل براش به وجود اومده اما داخل تاپیک پاسخی نبود که بتونم درستش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ با سلام یک گروه کاربری جدید ایجاد کنید و سطح دسترسی های اون رو مثل گروه کاربری عادی بگذارید. بعد در فایل conf_global.php گزینه $INFO['member_group'] رو برابر با id این گروه جدید قرار بدید. بعد این فرمان رو در sql بزنید : UPDATE members SET member_group_id = 'x' WHERE member_group_id = 4; x همون id گروه جدید شما هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ با سلام یک گروه کاربری جدید ایجاد کنید و سطح دسترسی های اون رو مثل گروه کاربری عادی بگذارید. بعد در فایل conf_global.php گزینه $INFO['member_group'] رو برابر با id این گروه جدید قرار بدید. بعد این فرمان رو در sql بزنید : UPDATE members SET member_group_id = 'x' WHERE member_group_id = 4; x همون id گروه جدید شما هست. اقا وحید این الان فقط مشکل ایشون هست یا برا همه اینطوریه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ مشکلی در این زمینه من جستجو کردم تا الان توی bug tracker یا جایی توی نت گزارش نشده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DARK 2 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ سپاس حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.