DARK 2 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشید بنده با سه مشکل مواجه شدم و از استادان عزیز متشکر میشم راهنمایی کنند 1-در ای پی بی قابلیتی هست به نام Group Promotion که قابلیت خیلی خوبیه اما یک مشکل دارم باهاش من میخوام وقتی کاربر به طور مثال 300پست زد گروه جدید به عنوان گروه دومش تبدیل بشه یعنی دسترسی های گروه جدید رو بدست بیاره اما رنکش تغییر نکنه به عبارتی وقتی 300پست زد گروه جدید براش Secondary Groups بشه و گروه اصلی همون قبلی بمونه 2-مشکل دوم من با گروه بندی هست (فکر کنم این سوال رو پرسیده بودم اما نه به این شکل )من میخوام گروه بندی درخواستی بشه این قابلیت پس از بررسی من به صورت پایه در phpbb , vb , mybb, smf بود یعنی کاربران برای عضویت در یک گروه درخواست بدند مدیر تایید کنه ایا این قابلیت در پایه ای پی بی نیست ؟اگر نیست ایا مودی هم براش وجود نداره ؟ 3-سومی درخواست یک هوک هست که خیلی دنبالش گشتم اما چیزی برای نسخه 3.4 پیدا نکردم من مودی برای نمایش اپلیکشن تصاویر ای پی بی در سایدبار میخوام خیلی سرچ کردم یک هوک قدیمی بود داخل سایت که با این نسخه کار نمیکنه با تشکر فراوان از راهنمایی استادان عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ با سلام 1- برای اینکار شما Rank وجود داره که می تونید تعیین کنید بعد از هر ارسال اون درجه تغییر کنه ولی گروه کاربری نه و از طریق مد Secondary Group Icons نمایش بدید. یعنی چیزی دقیقا مثل سایت iransec.net . 2- اینو پرسیدید که خدمت تون عرض کردم مدی نداره. 3- منظورتون برای IP.Gallery هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DARK 2 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ با تشکر از پاسخ گویی استاد عزیز بله منظورم IP.Gallery است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ این رو تست کنید (MT33)Gallery_Recent_Images_Block_Sidebar.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DARK 2 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ متاسفانه کار نمیکنه به جای اسم هوک نوشته میشه V و روی علامت ویرایش هم میزنی تمام فیلد ها خالی هستند با تشکر از راهنمایی شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ این ظاهرا مخصوصا ip.content هست . شما هوکی که تست کردید اسمش چی بوده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DARK 2 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ من همین فایل هوکی که پیوست فرمودید رو نصب کردم اپلیکشن هم IP.Gallery رو از اینجا دانلود و نصب کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ منظورم اون اولی هست که گفتید کار نمی کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DARK 2 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ با تشکر از پاسخ گویی استاد نامنی عزیز همون مدی که گفتم کار نمیکرد رو تنظیماتش رو تغیییر دادم درست شد(اشتباه از من بود یک مورد رو فعال نکرده بودم) اسم مود هم IP.Gallery Images In Sidebar هست. این هم فایل پیوستش که توسط خود اقا نامنی داخل یک تاپیک دیگر انجام شده بود فایل پیوست برای مشکل دوم هم در حال بررسی هستم به یک نتایجی هم رسیدم اگر موفق شدم همین جا میگم تا اگر کسی همچین مشکلی داشت بتونه استفاده کنه خیلی ممنون از پاسخ گویی شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.