ahmad4u 0 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ هنگام ثبت نام کاربر عکس کاربری نشان داده نمیشه تو انجمن چند جا گفته شده " شما در قسمت General Configuration مقادیر Path to 'upload' directory ، Upload URL و Images URL رو تغییر دادین؟ " من این گزینه را تو تنطیمات پیدا نمیکنم!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ به اینجا بروید: system setting سپس general configuratiuon در این جا هست تنظیم مورد نظر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ ممنون پیدا کردم خوب مقادیری که نوشته بود پاک کردم اما باز عکس پروفایل پیش فرض نشون نمیده!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ تو توضیحات اون تنظیم یه ادرس نوشته همون ادرس رو که خود سیستم تشخیص داده تو فیلدش قرار بدید.خالی باشه اون فیلد خوب تصاویر هم لود نمیشن! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ مشکل رو پیدا کردم تو قسمت System Settings > Members > User Profiles باید حالت Allow users to use Gravatars رو غیرفعال کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.