ALIREZA_PROMIS 2 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سلام از دیشت فروم اینجوی شده ! عکس پس زمینه لود نمیشه . چطور میتونم درستش کنم .؟ mainscript.ir ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ با inspect elemnt کروم چک کنید . عکس هاتون تو اون ادرسی که تو تمپلیت یا استایل فراخونی میشن وجود ندارند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ALIREZA_PROMIS 2 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ ممنون برای رفع این مشکل اگه تم رو یک بار دیگه نصب کنم مشکل برطرف میشه ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ اگر قبلا مشکلی وجود نداشت و بعد از دستکاری این شکلی شده احتمالا(فکر کنم پوشه ی تصاویرش اشتباهی اضافه شده یعنی پوشه ی تصاویر خودش نیست) به هر حال با نصب جدید که راحت ترین راه برای شماست مشکلش اوکی میشه احتمالا. پوشه ی تصاویر رو هم جدید ایمپورت کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.