ariaieboy 8 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من هاست میزبانیم حجمش کمه برای همین یک سرور تهیه کردم حالا می خوام کاری کنم که هرچی فایل افراد توی سایت آپلود می کنند از طریق Ftp بره توی سرور اسکریپت فقط نمی تونم نصب کنم لطفا اگر مدی چیزی هم هست و می شه ازش استفاده کرد و وصلش کرد به سرور از طریق Ftp بگید توجه: فقط مسئله ای که هست اینه که اگر مد هم معرفی می کنید مدی باشه که با فعال کردنش حتی بخش پیوست فایل و... هم به اون وصل بشه و تمام فایل ها رو منتقل کنه خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ با سلام چندین بار این مساله مطرح شده. فقط سیستم IP.Downloads چنین امکانی داره و پیوست ها چنین امکانی رو ندارند. این امکان البته توی نسخه 4 امکان پذیر شده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ariaieboy 8 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ با سلام چندین بار این مساله مطرح شده. فقط سیستم IP.Downloads چنین امکانی داره و پیوست ها چنین امکانی رو ندارند. این امکان البته توی نسخه 4 امکان پذیر شده. اها بعد نسخه 4 کی میاد ؟ من الان تقریبا یکسال هست می خوام IPB نصب کنم هر موقع هرچیزی گفتم گفتند نسخه 4 باید بیاد نسخه 4 باید بیاد موندم دیگه چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ میتونی فعلا نصب کنی ورژن 3.4 رو و استفاده کنیو بعدا به 4 اپگرید کنی.چون به این وزدی ها ورژن 4 نسخه ی پایدارش ریلیز نخواهد شد.حد اقل چند ماه دیگه هم طول میکشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ariaieboy 8 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ میتونی فعلا نصب کنی ورژن 3.4 رو و استفاده کنیو بعدا به 4 اپگرید کنی.چون به این وزدی ها ورژن 4 نسخه ی پایدارش ریلیز نخواهد شد.حد اقل چند ماه دیگه هم طول میکشه خوب ناپایدار رو نصب کنیم بعد می شه به پایدار آپدیتش کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ منظورم نصب ورژن 3.4.6 هست.بعدا به 4 اپگرید کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.