hellriser 12 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ سلام . دوستان من ی چند تا هوک مثل (PS34) Custom Sidebar و (e32) Custom Sidebar Blocks 2.1.1 رو نصب کردم اما مشکلی ک هست اینه که سمت چپ و راست انجمن خالی میشه Ad Code Sidebar اینم وقتی اجرا میکنم همینطوری میشه میخوام فقط یک طرف انجمن بلوک قرار بگیره ... کسی میتونه راهنمایی کنه ک باید چیکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ سلام اصولا بلوک ها کناری در حالت زبان فارسی سمت چپ قرار می گیرند ، الان برای شما هم فعال نیست تا چک کنیم ! با قالب پیش فرض هم چنین مشکلی دارید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سلام . علی جان والا من نمیدونم مشکل از کجاست دسترسی بدم خودت زحمت چک کردنشو میکشی ؟ ممنونت میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ ارسال کنید ، سرفرصت نگاه می کنم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ ارسال شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ از قسمت تنظیمات Manage Languages زبان فارسی ، حالت Display right to left را روی Yes قرار نداده بودید. تنظیم پوشه تصاویر قالب دیفالت اشتباه انخاب شده بود و در نهایت از یخش Template Tools یکبار Rebuild و یکبار تمامی قالب ها Recache شد. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ ممنون علی جان لطف کردی فقط الان اون هوک ها فعال هستن پس چرا بلوک ها رو نشون نمیده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ حل شد حل شد بازم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.