rasoul2023 0 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام به دوستان مخصوصا آقای نظری که زحمت قالب ساب وی را کشیدند ... جناب نظری اگه بخوام گزینه بیشتر از منوی بالای قالب ساب وی را حذف کنم به سوری که تمام گزینه ها نمایش داده بشه باید چیکار کنم ؟ یا اینکه ترتیب چینش آیتمها در این منو را از کجا میشه تنظیم کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul2023 0 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ آقا گزینه بیشتر را تونستم بردارم و همه آیتمها را نمایش بدم اما ترتیبشو نتونستم پیدا کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ فقط تر تیب مورد نظرتونه؟ رجوع کنید به application & modules لیست برنامه ها رو میبینید.سمت چپ اسم هر کدوم از برنامه ها اگر موشواره رو ببرید روش و کلیک کنید حالت درگ براتون فعال میشه و میتونید ترتیب رو تغییر بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul2023 0 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ ممنونم جناب نظری بله فعلا چینش واسم مهم بود که به لطف شما درست شد بقه موارد را کم و بیش خودم میگردم پیدا میکنم و یا از تاپیکهای قدیمی استفاده میکنم یکم یاد بگیریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.