hellriser 12 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من هر کاری میکنم قسمت اخرین ارسالی ها برا کاربرای عادی نمایش داده نمیشه فقط ادمین میتونه ببینه ! تو تنظیمات هوک تو این قسمت گروه هایی ک بتونن این قسمت و ببینن و مشخص کردم اما بازم برا کاربرا نمایش داده نمیشه این مشکل از کجاست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ با سلام یک تصویر کامل از تنظیمات این مد بگذارید تا بشه مشکلتون رو بر طرف کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ بفرمایید : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سحر شیرازی 1835 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سلام این رو ببینید: http://ipsfarsi.com/topic/14594-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-recent-topics-322/?hl=recent+topics اگه مشکل حل نشد احتمالا مشکل از تنظیمات گروه مد نظر هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ همین طور مطمئن بشید که فایل های مد به درستی آپلود شده باشند. لینک سایت تون هم در پروفایل تون قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سلام این رو ببینید: http://ipsfarsi.com/topic/14594-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-recent-topics-322/?hl=recent+topics اگه مشکل حل نشد احتمالا مشکل از تنظیمات گروه مد نظر هست سلام این تاپیک و قبلش دیدم چیز خاصی نداره تنظیمات خود هوک هم همینطور اما نمیدونم مشکل از کجاست ... همین طور مطمئن بشید که فایل های مد به درستی آپلود شده باشند. لینک سایت تون هم در پروفایل تون قرار بدید وحید جان چند بار امتحان کردم ولی نشد ... میگم من ب دلایلی فارسی ساز ای پی بی رو نصب نکردم امکان داره مشکل از این باشه ؟ یا امکان داره ای پی بی درست نصب نشده باشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ دوستان مشکل حل شد / پوسته مشکل داشت اینو هم برا دوستان میگم شاید بعدا تو سرچ ب دردشون بخوره ... اگر این مشکل براتون پیش اومد و شما مطمئن هستید ک تنظیمات هوک و گروه ها رو درست انجام دادید برید قسمت تنظیمات پوسته و مطمئن بشید قالبی ک دارید ازش استفاده میکنید قالب دیفالت هست ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.