رفتن به مطلب

چند سوال کوچک در باره IPB

ارسال‌های توصیه شده

سلام مجدد ...

دوستان چنتا سوال هست میخواستم لطفا جواب بدید :

1- میخواستم بدونم بهترین قالب باری این ورژن چی هستش ؟ از هر نظر  سئو گرافیک قابلیت ها وغیره ..

2- انجمن رو باری اینکه ایندکس بهتری و سریع تری داشته باشه روی کدوم حالت باشه بهتره ؟  بریزم تیو یه پوشه : site.ir/froum  یا بریزنم توی ساب دامنه froum.site.ir یا بریزم توی Root هست کنار فایل های اصلی سایت ؟!!!

ممنون میشم راهنمایی کنید ...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• بنیان گذار IPSFarsi

با سلام :)

1- بیشتر سئو تا به قالب تون ربط داشته به خود شما و تنظیمات IPB بستگی داره. به همین دلیل حتما آموزش سئو که به صورت تصویری ایجاد شده رو مطالعه کنید. فرقی از لحاظ قالب وجود نداره به نظر من.

2- این رو مطالعه کنید : تفاوت دومین، ساب دومین و پوشه و تاثیر بر سئو

لینک ارسال

با سلام :)

1- بیشتر سئو تا به قالب تون ربط داشته به خود شما و تنظیمات IPB بستگی داره. به همین دلیل حتما آموزش سئو که به صورت تصویری ایجاد شده رو مطالعه کنید. فرقی از لحاظ قالب وجود نداره به نظر من.

2- این رو مطالعه کنید : تفاوت دومین، ساب دومین و پوشه و تاثیر بر سئو

تشکر از شما

فقط چند مورد در هیمن رابطه :

1 - اگه من ساب دامین بزنم پس ممکنه مطالب انجمن دیر تر ایندکس بشه درسته ؟

2 - اگه انجمن رو من در پوشه نصب کنم و اگه از نظر سئو مشکلی داشته باشه به سایت اصلی هم از نظر سئو صدمه میزنه ؟

3 - من یه بار روی ساب دامنه ریختم اما همش ریدالیکت میشد به پوشه !!!

لینک ارسال

یه چیز دیگه هم یادم افتاد توی IPB مدی هست که قابلی تامتیاز دهی داشته باشه ؟!

مثلا من به عنوان یک کاربر مدیر و غیره توی انجمن پست میدم و تاپیک میزنم برای هر تاپیک جدید مثلا 10 امتیاز و برای پاسخ دادن به تاپیک ها 5 امتیاز به صورت خودکار به امتیاز های کاربر ازافه کنه ؟ + اینکه قابلیت مدیریت امتیاز ها توسط مدیر کل باشه مثلا امتیاز یک کاربرو صفر کرد یا کم کرد یا زیاد کرد ...

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

1- سرعت ایندکس شدن مطالب به میزان بازدید سایت شما + میزان درج مطالب جدید و محتوای خوب + یکسری فاکتور های دیگه داره. به ساب دومین بودن شما ربط نداره.

2- کلا هرگونه تقلب کل دامنه رو تحت تاثیر قرار می ده ولی اگر در ساب دومین باشه میزان کمتری روی دامنه اصلی داره.

3- ریدایرکت شدن این طور که از نوشته شما استنباط می شه مشکل نرم افزاری بوده !

یه چیز دیگه هم یادم افتاد توی IPB مدی هست که قابلی تامتیاز دهی داشته باشه ؟!

مثلا من به عنوان یک کاربر مدیر و غیره توی انجمن پست میدم و تاپیک میزنم برای هر تاپیک جدید مثلا 10 امتیاز و برای پاسخ دادن به تاپیک ها 5 امتیاز به صورت خودکار به امتیاز های کاربر ازافه کنه ؟ + اینکه قابلیت مدیریت امتیاز ها توسط مدیر کل باشه مثلا امتیاز یک کاربرو صفر کرد یا کم کرد یا زیاد کرد ...

بله هست. از بخش جستجو استفاده کنید.

لینک ارسال

1- سرعت ایندکس شدن مطالب به میزان بازدید سایت شما + میزان درج مطالب جدید و محتوای خوب + یکسری فاکتور های دیگه داره. به ساب دومین بودن شما ربط نداره.

2- کلا هرگونه تقلب کل دامنه رو تحت تاثیر قرار می ده ولی اگر در ساب دومین باشه میزان کمتری روی دامنه اصلی داره.

3- ریدایرکت شدن این طور که از نوشته شما استنباط می شه مشکل نرم افزاری بوده !

بله هست. از بخش جستجو استفاده کنید.

فک کنم توی اون سه مرود منظور منو بد متوجه شدید :)

توی مورد 1  با توجه به چیزایی که ذکر کردین منظور من این هست که اگه ساب دامنه باشه گوگل یه چند روزی زمان میخواد تا بیاد بشناسه بد ایندکسو برسی و اقدام به ایندکس کردن بکنه ؟ (مثل تاسیس یه سهیت کاملا جدید که چند روزی ایندکی نمیشه) یا نه مثل مطالب که سریع ایندکس میشه انجمن هم بد از چند ساعت شناخته و شروع به ایندکس میکنه ؟

توی مورد 2 منظور من این هست که اگه مثلا سئو انجمن 10 درصد باشه و مطالبشم مثلا ماهی 1 بار ایندکس بشه و در مقابل سایت سئوش 100 بایه و هر ساعت ایندکس بشه آیا سئو ضعیف انجمن به سئو قوی سایت در حالت پوشه صدمه میزنه ؟ و باعث کند شدن ایندکس و یا حذف نتایج از گوگل میشه ؟

توی مورد 3 هم من اول از سی پنل یه ساب دامنه ساختم بد توی پوشه ایحاد شده انجمن رو ریختم در زمان نصب که میپرسه ادرس انجمن چیه و پوشه فایل ها چیه من ادرسو به صورت froum.site.ir وارد کردم اما بعد از نصب زمانی که به ادرس ساب دامین میرفتم به آدرس site.ir/froum انتقالم میداد !!! توی فایل کانفینگ هم برسی کردم و اردس سایت به صورت froum.site.ir بود اما بازم ریدالیکت میکرد .. .

لینک ارسال

تشکر از شما

فقط چند مورد در هیمن رابطه :

1 - اگه من ساب دامین بزنم پس ممکنه مطالب انجمن دیر تر ایندکس بشه درسته ؟

2 - اگه انجمن رو من در پوشه نصب کنم و اگه از نظر سئو مشکلی داشته باشه به سایت اصلی هم از نظر سئو صدمه میزنه ؟

3 - من یه بار روی ساب دامنه ریختم اما همش ریدالیکت میشد به پوشه !!!

سلام

احتمالا مشکل از سمت سرور و سی پنل هستش ک ریدایرکت میشه

یه تیکیت به بخش پشتیبانی هاستتون بزنید و بگید ساب دامین رو چک کنن

لینک ارسال

باتشکر از شما بقیه موارد چطور ؟ 1 و 2

به نظر من ساب دامین بزنید بهتره.

وقتی شما ساب دامین بزنید گوگل و سایر موتورای جستجو اون ساب دامین رو کلا یک سایت جدید به حساب میارن و کلا به محتوای اون جداگانه نگاه میکنن ولی وقتی داخل پوشه باشه شاید یک دوگانگی معنایی برای موتورا جستجو پیش بیاد و سئو یه خورده به مشکل بخوره.

به این دلیل میگم ساب دامین چون معمولا فروم های کلا یک سایت جدید تلقی میشن و ممکنه موضوعشون از موضوع اصلی سایت شما دور بشه و همچنین در صورتی بهتره از پوشه استفاده کنید که موضوع سایت با موضوع ریخته داخل پوشه برابری داشته باشه.

همینطور که وحید اقا هم گفتن اگه اون لینکی که دادن رو بخونید کامل متوجه میشید.

موفق باشید

لینک ارسال

دوستان من هرکاری میکنم نیمتونم درست کنم این شکل ریدالیکت رو !!!

به پشتیبانی میگم میگه از پنل دامنه باید درست کنید پنل دامنه میرم چیزی نمیفهمم ! پنل از شرکت ریسلو هست ...

پشتیبانی هم چون دامنه رو از وان نگرفتم راهنمایی نمیکنه درست و همش میگه به سرویس دهنده دامنه خود رجوع کنید ! سرویس دهنده دامنه هم که سایت ریسلو هست اونم باید اینگلیسی مکاتبه انجام بشه که اینگلیسیم زیاد خوب نیست !

از طرفی هم توی فولدر نصب بکنم ممکنه به سایت اصلی صدمه وارد بشه چون انجمن های سایت های مزویک معمولا تفریحی میشن تاپیکاشون !

لطفا اگه امکانش هست راهنمایی کنید ...

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...