رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای چند موضوع

ارسال‌های توصیه شده

سلام

دوستان در صورت امکان در مورد دوقسمتی که تو عکس مشخص کردم توضیح بدن .برای این دوقسمت مد یا هوکی وجود داره یا باید قالب رو دستکاری کرد

84534297056783520488.png

یک مورد دیگه اینکه تو یه تایپیک در مورد انتقال سرچ انجمن به نوار بالای انجمن سمت راست سوال کرده بودم که جناب نظری عزیز یه توضیح کامل داده بودن اما الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم

سوال بعدی هم اینکه چجوری میشه یه اطلاعیه ثابت بالای انجمن زیر یا بالای لوگو قرار بدم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مدیر کل بازنشسته سایت

سلام 

برای قمست هایی که داخل تصویر مشخص کردید 

قسمت اول 

http://ipsfarsi.com/topic/9950-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C/

که روش ها و مدل های مختلفی در بخش آموزش مرتبط با پوسته است که میتونید مشاهده کنید

قسمت دوم : که باید کد در قالب اضافه کنید.

یک مورد دیگه اینکه تو یه تایپیک در مورد انتقال سرچ انجمن به نوار بالای انجمن سمت راست سوال کرده بودم که جناب نظری عزیز یه توضیح کامل داده بودن اما الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم

سوال بعدی هم اینکه چجوری میشه یه اطلاعیه ثابت بالای انجمن زیر یا بالای لوگو قرار بدم

خوب فکر کنید داخل اون تاپیک چی نوشته بودید ، چندتا از کلمه های خاصشو جستجو کنید. (من یادم است ولی باید جستجو کنید)

برای اون اطلاعیه فکر کنم بخش آموزش ها ، آموزش قرار دادیم و چندتا مد هم برای این کار است  ، جستجو کنید

لینک ارسال

بهتره قالبتونو قرار بدید تا بررسی بشه . من تابه حال با IPB کار نکردم ولی معمولا باید پوشه ای به نام css یا استایل خارجی ای با فرمت style.css وجود داشته باشه که استایل اصلی رو در اون ادیت میکنید .

اون دکمه هایی هم که مشخص کردید چند تا دکمه هستند که استایل براشون تعریف شده اگر اشتباه نکنم و full css باشه چون هنوز سورسو بررسی نکردم !

در کل شما باید style قالبتونو ادیت کنید و درصورت نیاز پوشه قالب اصلی هم تغییر بدید ( اگر استایل درون تگی باشه یا بخواید تغییر خاصی اعمال کنید )

موفق باشید .

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...