senator_x37 9 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ با سلام خدمت دوستان عزیز ازتون یک خواهش داشتم لطفا اگه میشه یک قالب سئو شده خوب لطفا بهم معرفی کنید. ممنون میشم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ با سلام تمام قالب های IPB نکات SEO درونش رعایت شده. نیاز به کار خاصی ندارند.(استفاده مناسب از تگ h1 و h2 و ... ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
senator_x37 9 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ با سلام تمام قالب های IPB نکات SEO درونش رعایت شده. نیاز به کار خاصی ندارند.(استفاده مناسب از تگ h1 و h2 و ... ) من قالب live style داخل سایت chkme.com چک کردم h1 و h2 رو ارور داد و h3 فقط رعایت شده بود و همچنین درصدی هم ک برا سئو داده بود 44% بود هر چند ک این 44% شاید زیاد واقعی نباشه اما بازم نمیشه دور از چشم بمونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ تگ h1 رو که قبول دارم در صفحه اول نیست و حتما باید باشه که توی آموزش سئو IPB هم قرار دادم. ولی بقیه موارد رو که گیر داده چیا بوده ؟ در ضمن قالب های IPB بیشتر نیاز به بهینه سازی سرعت دارند تا سئو. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
senator_x37 9 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ تگ h1 رو که قبول دارم در صفحه اول نیست و حتما باید باشه که توی آموزش سئو IPB هم قرار دادم. ولی بقیه موارد رو که گیر داده چیا بوده ؟ در ضمن قالب های IPB بیشتر نیاز به بهینه سازی سرعت دارند تا سئو. برا تگ h2 گفته خوشبختانه باز از h3 ک استفاده میکنید خوبه (H2: Zero, that is Bad: Luckily you are using the H3 tags.) برای سرعت باید css و js هارو دیگ جی زیپ کنیم؟افزونه خاصی داره برا جی زیپ کردن ایا؟ چون من سرعتشم نگاه کردم با اینکه هیچ مطلبی نداره دیر لود میشه forum.riki.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ برای سرعت باید css و js هارو دیگ جی زیپ کنیم؟افزونه خاصی داره برا جی زیپ کردن ایا؟ چون من سرعتشم نگاه کردم با اینکه هیچ مطلبی نداره دیر لود میشه به سرور مرتبط هست و با قرار دادن کدهای htaccess می تونید این کار رو بکنید. برا تگ h2 گفته خوشبختانه باز از h3 ک استفاده میکنید خوبه (H2: Zero, that is Bad: Luckily you are using the H3 tags.) انجمن ها مثل سایت های دیگه نیستند. اگر شما تمام عنوان انجمن هاتون بشن h2 تاثیر خوبی نداره! چون priority مطالب صفحه اول انجمن متفاوت هست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
senator_x37 9 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ الان سرور من از نظر سرعت خوبه و حتی سایت اصلیم هم حجم بالاتره اما زودتر لود میشه نسبت به فرومم. ببخشید یک سوال دیگم داشتم الان من دارم از قالب live style استفاده میکنم و قالبی ک ازینجا دانلود کردن لوگوی هدرش برا سایت سپهنا هست اونو باید چطور عوض کنم؟ ینی چی رو سرچ کنم تا بشه اونو عوض کنم ممنون میشم بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ توی همون تاپیک قالب بپرسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.