DR_develop 0 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ هر مدی رو که نصب می کنم در بخش Installed Applications و Enabled موحود هست اما وقتی می خوام تنظیمات اون مد رو انجام بدم خبری از اسم مد تو Other Apps نیست . مدی های هم که نصب کردم IPS Downloads و ... بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ تو لوکال یا هاست واقعی؟ هیچ کدوم ازون اپلیکیشن ها نشون داده نمیشن تو other apps? با عکس میشه نشون بدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DR_develop 0 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ سعید نظری، در تاریخ 27 Sept 2014 - 7:22 عصر گفته است: تو لوکال یا هاست واقعی؟ هیچ کدوم ازون اپلیکیشن ها نشون داده نمیشن تو other apps? با عکس میشه نشون بدی؟ اینم از عکس . فقط چیزی های رو که تازه نصب می کنم این شکلی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ یه بار ریکش کنید ببینید درست میشه یا خیر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DR_develop 0 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ یه بار ریکش کنید ببینید درست میشه یا خیر. ببخشید می تونید بگید از کجا ؟؟؟ بازم ببخشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سحر شیرازی 1835 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ سلام ببخشید می تونید بگید از کجا ؟؟؟ بازم ببخشید تو بخش template tools برو.زیر بخش look & feels بعدش از زیر بخش rebuild master skin set data همه شون رو تیک بزن سپس از زیرش روی rebuild کلیک کن.بعد از بالای روش recache کلیک کن تا قالب هات ریکش بشن. http://ipsfarsi.com/topic/15218-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C/?hl=%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%B4#entry40185 recache app & modules هم یه بار انجام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DR_develop 0 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سلام http://ipsfarsi.com/topic/15218-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C/?hl=%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%B4#entry40185 recache app & modules هم یه بار انجام بدید همه ی اینکار ها رو انجام دادم نشد . حتی مد رو به کلی حذف و دوباره نصب کردم بازم نشد . از بخش System Settings می تونم چندتا تنظیمش رو انجام بدم . احتمال داره برای یه هوک باعث این مشکل شده باشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ با سلام این آدرس رو فراخوانی کنید : admin/index.php?adsess=9666741e309190e8d78ed0221101ad23&app=downloads خطا بهتون میده یا براتون میاره ؟ (البته نیاز دارید که دوباره لاگین کنید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DR_develop 0 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ با سلام این آدرس رو فراخوانی کنید : admin/index.php?adsess=9666741e309190e8d78ed0221101ad23&app=downloads خطا بهتون میده یا براتون میاره ؟ (البته نیاز دارید که دوباره لاگین کنید) سلام ، نه متاسفانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ من دوباره حرفم رو تکرار می کنم. خطا بهتون میده یا براتون میاره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.