DR_develop 0 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ سلام خدمت شما دوستان . یه سوال چطوری می تونم نوع نمایش زمان را تغییر بدم . به این صورت که اگه من یه پستی را ارسال کردم بی جای نوشتن " 1 دقیقه قبل " بنویسه (۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۳ بعد از ظهر) . دقیقا مثل همینجا . با تشکر از پشتیبانی عالی انجمن شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DR_develop 0 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ یه مشکلی دیگه هم هست اینکه : اگه پستی رو حذف کنم از تعداد پست های طرف کم نمیشه ، این رو چطوری می تونم اصلاح کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ با سلام در مورد وضعیت تعداد پست ها : ipsfarsi.com/topic/16107-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%8C-%D8%A7%D9%85%D8%A7-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/ برای زمان هم در قسمت تنظیمات تاریخ (در System Setting ) بخش Use relative dates رو بر روی Yes ( Last X Minutes, Today & Yesterday) بگذارید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DR_develop 0 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ با سلام در مورد وضعیت تعداد پست ها : ipsfarsi.com/topic/16107-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D8%8C-%D8%A7%D9%85%D8%A7-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/ برای زمان هم در قسمت تنظیمات تاریخ (در System Setting ) بخش Use relative dates رو بر روی Yes ( Last X Minutes, Today & Yesterday) بگذارید. موفق باشید زمان رو انجام دادم اما بازم نشد . اینجا تو چت باکس یه چیزی بنویسم خبری از "1 دقیقه ی قبل" نیست مستقیم میزنه (۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۳ بعد از ظهر) ، اما با این کاری که شما گفتید بازم میزنه " 1 دقیقه ی قبل" . نمی خوام این قابلیت فقط برای چت باکس باشه می خوام برای کل انجمن بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ از کدوم شمسی ساز استفاده میکنید؟ در ضمن تا جایی که بنده خبر دارم طبق سایت خود شرکت IPS گفته شده بعضی قسمت ها بدین مدل میشه استفاده کرد. قسمت Relative Dates رو مشاهده بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DR_develop 0 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ از کدوم شمسی ساز استفاده میکنید؟ در ضمن تا جایی که بنده خبر دارم طبق سایت خود شرکت IPS گفته شده بعضی قسمت ها بدین مدل میشه استفاده کرد. قسمت Relative Dates رو مشاهده بفرمایید از Persian Date v2.1.1 استفاده می کنم و قسمت Relative Dates هم روی Yes ( Last X Minutes, Today & Yesterday) است اما بازم وقتی یکی تو چت باکس چیزی می نویسه بازم مثل قبل نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ از Persian Date v2.1.1 استفاده می کنم و قسمت Relative Dates هم روی Yes ( Last X Minutes, Today & Yesterday) است اما بازم وقتی یکی تو چت باکس چیزی می نویسه بازم مثل قبل نشون میده چت باکس تنظیمات تاریخش درون بخش مخصوص خودش هست و از IPB طبعیت نمی کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.