sparda 11 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان میخواستم بدونم چطور میتونم یوزر Guest رو کاری کنم که محدودیت براش بوجود بیاد تا نتونه بخش مطالب دارای بیشترین رای رو ببینه. آیا همچین چیزی ممکن هست؟ من از طریق قالب قسمت Static رو کلاً حذف کردم ولی باز هم اگه آدرس صفحه رو داشته باشه یوزر Guest میتونه بازم دسترسی داشته باشه به این بخش Best Content ممنون میمش من رو راهنمایی کنید. مخلصم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
persia 87 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ شما میتونید در قسمت تنظیمات گروه کاربری برای مهمان این دسترسی ها رو بردارید تو قسمت member همونجایی که گروه رو ساختین میتونید دسترسی رو تیک نزنید برای دیدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان نباتی 34 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ شما میتونید در قسمت تنظیمات گروه کاربری برای مهمان این دسترسی ها رو بردارید تو قسمت member همونجایی که گروه رو ساختین میتونید دسترسی رو تیک نزنید برای دیدن آفرین همینه دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sparda 11 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ شما میتونید در قسمت تنظیمات گروه کاربری برای مهمان این دسترسی ها رو بردارید تو قسمت member همونجایی که گروه رو ساختین میتونید دسترسی رو تیک نزنید برای دیدن ممنون بابت پاسختون ولی اصلا قسمتی برای ندیدن Best Content وجود نداره! من همش رو توی همون گروه غیر فعال کردم ولی باز هم یوزر مهمان میتونه اون قسمت رو ببینه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sparda 11 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ @@وحید نامنی وحید جان شما نظری در این باره ندارین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ راه حلی فعلا برای این موضوع من ندیدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ IPS برای نشون ندادن best-content تنظیمی تعبیه نکرده.فقط از ایندکسمیشه اون مطالب بیشتر پسند شده رو غیر فعال کرد که کسی نتونه ببینتش با غیر فعال کردن rep. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.