amin1269 0 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ با سلام چجوری میتونم برای یه بخش مدیر تعریف کنم مثلا سایت خودم http://acfans.ml بتونم بخش بازیهای دیگر به درخواست کاربران فروم Dead Space یه مدیر کامل فقط برای اون بخش داشته باشه. یه سوال دیگه بخش لودر که تو سایت گذاشتم بزرگه میخوام اون پس زمه مشکی که پشت لودر میاد هم بزرگ بشه چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
persia 87 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ از پنل ادمین میتونید برین تو قسمت فروم انجمن هاتون و بخش مورد نظر تیک بزارید و پایین یه کادر داره پایین صفحه اونجا اسم کاربری که میخوای مدیر کنی رو بزن و بعد مرحله بعد تایید کنی حله متوجه نشدی خواستی یه اسکرین میدم اگر تازه کار هستین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin1269 0 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ ممنون نه انقدر تازه کارم نیستم فهمیدم ناسلامتی سه روزه دارم با IPB کار میکنم یه سوال دیگه چطوری میشه برای فایل آپلود شده در بخش دانلود اسکرین شات گذاشت ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ یه سوال دیگه چطوری میشه برای فایل آپلود شده در بخش دانلود اسکرین شات گذاشت ؟ گزینه Allow screenshots in this category بر روی Yes باشد در اون بخشی که مد نظر دارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin1269 0 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ گزینه Allow screenshots in this category بر روی Yes باشد در اون بخشی که مد نظر دارید. ممنون آقا وحید عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان نباتی 34 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ داداش من خودم انجمن دارم تو انجمن هم هستم منو مدیر کن اگه میتنوی تموم میشه اونوقت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.