rasoul2023 0 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سلام . اگه توجه کرده باشید یک کد تا زمانی که داخل ادیتور نمایش داده میشه راست چین هست آیا راهی وجود داره که این تگ را به صورت دیفالت چپ چینش کرد ؟ انجمن ما چون یه انجمن برنامه نویسیه خیلی به این مسئله نیاز داریم ... ممنون ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ با سلام از کدوم قالب استفاده می کنید ؟ چون تگ کد به صورت پیش فرض چپ چینه !! تست IPB فارسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul2023 0 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ در دو قسمت بالا کدها راست چین هستند در صورتی که چون ما کد برنامه نویسی مینویسیم واسمون نیازه به خاطر قاطی نشدن کدها چپ چین باشه تا بتونیم راحت کد بنویسیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ شاید @ و @ عزیز نظری داشته باشند در این مورد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul2023 0 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ ممنون میشم نظرشونو بگند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ در آخر فایل ipb_rtl.css کد زیر رو قرار بدید.طبق تست بنده مشکلتون با این حله.در صورتی که مشکلی مشاهده کردید عنوان کنید: .cke_dialog_ui_input_textarea {direction:ltr !important;text-align:left !important;} سپس pre._prettyXprint رو در فایل contents.css در ادرس public/js/3rd party/ckeditor/contents.css پیدا کنید و کدی که دادم رو بهش اضافه کنید: direction:ltr !important;text-align:left !important; اون !important رو هم نذاشتی نذاشتی. ذخیره و تمام.در صورت کار نکردن یه بار کش مرورگر رو پاک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پـویـا امیری 464 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ شما پست رو ارسال کنید نباید مشکلی باشه! در حال نوشتن فقط این مشکل هست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ @ اصل مشکل تو همون نوشتن هست. بعد ارسال که مشکلی نیست. ولی موقعی که روی این دکمه کد کلیک میکنی چون کد ها انگلیسی و باید چپ چین نوشته بشن شما تو نوشتن کد ها به خاطر rtl و سمت راست بودنش به قول بروبکس کنفیوزد میشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul2023 0 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ شما پست رو ارسال کنید نباید مشکلی باشه! در حال نوشتن فقط این مشکل هست! بله گفتم که چون کد نویسی و برنامه نویسی قراره انجام بشه این مهمه که چپ چین باشه ... ممنون آقای نظری رفتم واسه تست ببینیم چی میشه ممنون از زحمتتون البته پسند هم فراموش نشده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul2023 0 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ آقای @ نشد بازم راست چینه ! البته یه موضوعی هم هست که بهتره با خوودتون چون قالب Subway را ترجمه کردید صحبت کنم ... این قالب درست بود تا زمانی که من یک هوک mention رو نصب کردم تمام فونت ها یکان و بی یکان بهم ریخته اصن یه وضی شده ... قبلا هم هوک notification را که نثب کرده بودم اینجوری شد که با Disable کردنش درست شد اما الان با Unistall هوک هم درست نشد ... البته Safe Mode سرور On هست و من از تنظیمات ست کردم که بر اساس همین SAfe mode = on کار کنه چون قالب Subway با safe mode = on بالا نمیاد میتونه مشکل اعمال نشدن CSS ماله همین باشه ؟! آدرس انجمن Quicklearn.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.