رفتن به مطلب

چپ چین کردن تگ CODE

ارسال‌های توصیه شده

سلام . 

اگه توجه کرده باشید یک کد تا زمانی که داخل ادیتور نمایش داده میشه راست چین هست آیا راهی وجود داره که این تگ را به صورت دیفالت چپ چینش کرد  ؟ انجمن ما چون یه انجمن برنامه نویسیه خیلی به این مسئله نیاز داریم ... ممنون ... 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• بنیان گذار IPSFarsi

با سلام :)

از کدوم قالب استفاده می کنید ؟ چون تگ کد به صورت پیش فرض چپ چینه !!

تست IPB فارسی
لینک ارسال

CODE2.JPG

CODE1.JPG

در دو قسمت بالا کدها راست چین هستند در صورتی که چون ما کد برنامه نویسی مینویسیم واسمون نیازه به خاطر قاطی نشدن کدها چپ چین باشه تا بتونیم راحت کد بنویسیم 

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

شاید @ و @ عزیز نظری داشته باشند در این مورد :)

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

در آخر فایل ipb_rtl.css کد زیر رو قرار بدید.طبق تست بنده مشکلتون با این حله.در صورتی که مشکلی مشاهده کردید عنوان کنید:

.cke_dialog_ui_input_textarea {direction:ltr !important;text-align:left !important;}

سپس

pre._prettyXprint رو در فایل contents.css در ادرس

public/js/3rd party/ckeditor/contents.css

پیدا کنید و کدی که دادم رو بهش اضافه کنید:

direction:ltr !important;text-align:left !important;

اون !important رو هم نذاشتی نذاشتی.

ذخیره و تمام.در صورت کار نکردن یه بار کش مرورگر رو پاک کنید

post-2-0-68845600-1411564606_thumb.png

post-2-0-62244800-1411564614.png

لینک ارسال

شما پست رو ارسال کنید نباید مشکلی باشه! در حال نوشتن فقط این مشکل هست!

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

@ اصل مشکل تو همون نوشتن هست. بعد ارسال که مشکلی نیست. ولی موقعی که روی این دکمه کد کلیک میکنی چون کد ها انگلیسی و باید چپ چین نوشته بشن شما تو نوشتن کد ها به خاطر rtl و سمت راست بودنش به قول بروبکس کنفیوزد میشی :DD: 

لینک ارسال

شما پست رو ارسال کنید نباید مشکلی باشه! در حال نوشتن فقط این مشکل هست!

بله گفتم که چون کد نویسی و برنامه نویسی قراره انجام بشه این مهمه که چپ چین باشه ... 

ممنون آقای نظری رفتم واسه تست ببینیم چی میشه ممنون از زحمتتون البته پسند هم فراموش نشده !

لینک ارسال

آقای @ نشد  بازم راست چینه ! البته یه موضوعی هم هست که بهتره با خوودتون چون قالب Subway را ترجمه کردید صحبت کنم ... 

این قالب درست بود تا زمانی که من یک هوک mention رو نصب کردم تمام فونت ها یکان و بی یکان بهم ریخته اصن یه وضی شده ... قبلا هم هوک notification را که نثب کرده بودم اینجوری شد که با Disable کردنش درست شد اما الان با Unistall هوک هم درست نشد ... البته Safe Mode سرور On هست و من از تنظیمات ست کردم که بر اساس همین SAfe mode = on کار کنه چون قالب Subway با safe mode = on بالا نمیاد میتونه مشکل اعمال نشدن CSS ماله همین باشه ؟! 

آدرس انجمن Quicklearn.ir

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...