M@h3eN 0 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ درود . خسته نباشید میگم به تمام عزیزان . من حدود 4 سال است VBulletin کار میکنم. که فکر میکنم IPB خیلی جلوتر از VBulletin باشه . به همین دلیل تصمیم گرفتم برای یادگیری از یه جایی شروع کنم . و به خاطر همین این تاپیک رو زدم . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ با سلام در بالای صفحه لینکی وجود داره با نام شروع کار با آی پی بورد و سوالات متداول که برای آغاز به کار توصیه می شه شما مطالعه بفرمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M@h3eN 0 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ با سلام در بالای صفحه لینکی وجود داره با نام شروع کار با آی پی بورد و سوالات متداول که برای آغاز به کار توصیه می شه شما مطالعه بفرمایید. با تشکر از شما آقا وحید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.