ghost 0 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان، یکی از دوستانم پستی در انجمن ارسال کرد و مشکلی نداشت! اما وقتی من سعی کردم تا فایلی را به یک پست متفاوت پیوست کنم و آن را ارسال کنم ابتدا بعد از کلیک کردن دکمه ارسال صفحه سفیدی آمد. بعدش به سایت رفتم و دیدم پست ام ارسال شده. اما هرچه بر روی آن میزنم فقط صفحه سفیدی نمایش داده میشود. این هم آدرس پست: http://sharifcafe.ir/forum/index.php?/topic/3-%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9-%D8%AA%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84/ میتونید راهنمایی ام کنید؟ با تشکر، کاوه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ با سلام مشکل از Cloudflare می باشد که نمی تواند ترافیک مربوطه را به درستی انتقال بده. به پشتیبانی کلود فلیر تیکت بزنید و موضوع رو مطرح کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 0 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ با سلام مشکل از Cloudflare می باشد که نمی تواند ترافیک مربوطه را به درستی انتقال بده. به پشتیبانی کلود فلیر تیکت بزنید و موضوع رو مطرح کنید. سلام آقای نامنی، تیکت باز کردم و جواب دادند که مشکل از طرف آنها نیست. ۳ تا ارور در قسمت ادمین انجمن نشان داده میشه که نمیدانم آیا به این مشکل ما ربطی دارد یا خیر. ارور ها به این شکل هستند: Suhosin Enabled The minimum recommended value for the configuration option 'suhosin.post.max_vars' is 4096, however your value is 1000. Your host will need to change this in the php.ini file. Suhosin Enabled The minimum recommended value for the configuration option 'suhosin.request.max_vars' is 4096, however your value is 1000. Your host will need to change this in the php.ini file. Suhosin Enabled The minimum recommended value for the configuration option 'suhosin.request.max_varname_length' is 350, however your value is 64. Your host will need to change this in the php.ini file. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ مشکل از مقادیر suhosin هست. فکر می کنم از این متغیر هم هست : The minimum recommended value for the configuration option 'suhosin.request.max_varname_length' is 350, however your value is 64. Your host will need to change this in the php.ini file. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 0 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ سلام، ممنون از سرعت پاسخ دهی شما آقای نامنی. من یک سرچی کردم و این مقاله رو پیدا کردم و انجام دادم. حالا ارور واقعی را صفحه نشان میدهد. ارور به شکل زیر است: Notice: Undefined index: t in /hsphere/local/home/a879490/sharifcafe.ir/forum/L3arn/extensions/coreVariables.php on line 439 Notice: Undefined index: forceIndex in /hsphere/local/home/a879490/sharifcafe.ir/forum/ips_kernel/classDb.php on line 1033 Notice: Undefined index: HTTPS in /hsphere/local/home/a879490/sharifcafe.ir/forum/L3arn/sources/base/ipsRegistry.php on line 2129 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ اول اینکه حتما گزینه زیر رو فعال کنید. Enable X_FORWARDED_FOR IP matching دوم اینکه گزینه HTTPS رو شما فعال کردید ؟ کلود فلیر در حالت مجانی از SSL پشتیبانی نمی کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 0 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ گزینه اول که گفتید را چگونه باید فعال کنم؟ آیا باید به هاست بگم تا فعالش کنن؟ (پیدا شد و فعال کردم اما مشکل حل نشد) من https را فعال نکردم. از کجا باید غیر فعال شود؟ از cloudflare؟ یا از داخل IPB admin؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 0 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ دوستان بعد از اینکه Enable X_FORWARDED_FOR IP matching رو فعال کردم اصلا دیگه وارد قسمت ادمین نمیتونم بشم. یک صفحه سفید میاد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ دوستان بعد از اینکه Enable X_FORWARDED_FOR IP matching رو فعال کردم اصلا دیگه وارد قسمت ادمین نمیتونم بشم. یک صفحه سفید میاد! با فعال کردن این گزینه تمام IP ها به حالت اولیه بر می گردن چون زمانی که توی Cloudflare هستید همه IP کلودفلیر رو دارند. داخل ارور لاگ سرورتون چه خطایی هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 0 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سلام، مشکل لاگین کردن به قسمت ادمین حل شد. مشکل با پاک کردن اون دو خط کدی بود که برای نمایش ارور های صفحه اضافه کرده بودم. اون رو حذف کردم و درست شد. و اما CloudFlare! من کلا Cloud Flare رو غیر فعال کردم تا ببینم مشکل از کجاست. صفحه اون پست مخصوص همچنان سفید است! پس بنابراین مطمئن شدم که مشکل از CloudFlare نیستش. الان با هاست دارم چت میکنم تا یک سری تغییرات بدهند ببینم درست میشود یا خیر. راستی کجا میشه https را غیر فعال و یا فعال کرد؟ اگر میشه راهنمایی کنید که اگر فعال هست غیر فعال کنم. ممنون، کاوه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.