اکبری 0 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ از زمانيكه ip.content رو نصب كردم انجمنم با موبايل بازنميشه ... وقتي با مرورگر هر موبايلي مي خوام وارد شم صفحه انجمن خالي مياد... چطور بايد مشكل رو حل كنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DARK 2 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ بعید میدونم از این اپلکشن باشه من هم همین مشکل را یپدا کردم با پی سی باز میشه اما با موبایل خیر من این اپلکشن را نصب نکرده ام پس فکر نکنم ربطی به این اپلکشن داشته باشد منتظریم استادان عزیز راهنمایی کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام برای اینکه معلوم بشه خطا از کجاست طبق این پست عمل کنید : http://ipsfarsi.com/topic/13383-%D8%A7%D8%AE%D8%B7%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C/page-3#entry31599 بعد خطایی که بهتون میده رو اینجا بگذارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DARK 2 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ با تشکر از پاسخ گویی اقای نامنی عزیز من مشکل خودم را حداقل حل کردم راه حل رو میگم امیدوارم به شما هم کمک کند برید به قسمت تنظیمات قالب موبایل تیک این گزینه را بردارید Select ALL current and future groups or... از این قسمت هم فقط مدیرکل را انتخاب کنید elect which groups have access to this skin. امیدوارم مشکل شما حل بشه برای من که درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.