rasoul2023 0 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز : من قالب سایت را تا جایی که میتونستم فارسی کردم یه مشکل دارم اونم فونت تایتلها + نام انجمنها و فیلدها است میخوام این فونتها به تاهوما یا BYEKAN تبدیل بشه تمام CSS ها را درست کردم و فونتهاشونو تاهوما گذاشتم اما تغییر نمیکنه کش هم بارها و بارها خالی کردم ولی تغییری ایجاد شند فونت ادیتور و بقیه درست شد اما این نشد که نشد ... لطفا راهنمایی کنید ... ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DARK 2 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام من خودم تازه واردم در این انجمن ساز اما یک پیشنهاد ساده دارم سایت خود را با کروم یا فایرفاکس باز کنید روی بخش نوشته مورد نظر(مثلا همین زیر انجمن) چپ کلیک کنید اینسپکت المنت را بزنید (insepect element) در قسمت سمت چپ نوشته میشه فونت مربوطه چی هست و در کدام قسمت css هاهست فونت را اگر چیزی خاصی نوشته به تاهوما تغییر بدید اگر چیزی نوشته نیست که کد فونت را اضافه کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
usp 0 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ آدرس انجمنتون رو بدید تا بهتر بشه بررسی کرد ! این کد شاید بتونه کمکتون کنه : h1,h2,h3,h4,h5,h6 { font-family: tahoma!important; } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul2023 0 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ ممنون از پاسخگویی سریعتون آدرس سایت : http://quicklearn.ir/forums این کد را کجا اضافه کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
usp 0 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ برید به بخش : Look & Feel > Look & Feel > Manage Skin sets & Templates روی قالب فعلی سایتتون کلیک کنید ، برید به تب CSS و بعد هم فایل ipb_styles.css رو انتخاب کنید و اون کد رو اضافه کنید به آخرش . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul2023 0 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ اضافه کردم اما تغییر انجام نشد با بروزرهای دیگه هم تست کردم اما فرقی نکرده ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
usp 0 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ .maintitle a, .category_block .ipb_table h4 { font-family: tahoma!important; } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DARK 2 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ برای سر تیترها باید در ipb_styles.css دنبال بخش a باشید و این را به ان اضافه کنید font-family: tahoma!important; لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul2023 0 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ آقا چرا هی همش نمیشه !!! هیچ کدوم از کدهای بالا جواب نداد ... آقا میگم احیانا بعد از اینکه این کدها را اضافه کردم بجز کش بروزر جایی دیگه نمیحواد کش پاک کنم که من بلد نباشم ؟ البته یه recatche تو سیستم هست اونم زدم نشده ... آقا من تا حل نشه این موضوع یه لنگه پا اینجا میایستم ببخشید نمیتونه حل نشه باید حل بشه کمکم کنییییییییییییییییییییییییییید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ سلام الان انجمن شمارو نگاه کردم ، شما فونت یکان (yekan) استفاده کردید که اونم درست فراخوانی نشده و نمایش نمیده شما این تاپیک هارو ببنید http://ipsfarsi.com/topic/15635-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86/ http://ipsfarsi.com/topic/14933-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.