DARK 2 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشید اول یک تشکر از اقای نامنی بابت مطلب خوبشان در مقایسه ویبولتین با IPB که خیلی مفید بود من سایت خودم را از PHPBB به IPB منتقل کردم حال دو سوال برای بنده باقی مانده که هر چه سرچ کردم به جوابی نرسیدم 1-در PHPBB می توان عضویت در گروه ها را انتخابی کرد یعنی کاربر برای عضویت در گروه درخواست بده و مدیرکل در بخش اون گروه تایید کنه و کاربر وارد گروه بشه اما این رو در IPB پیدا نکردم ممنون میشم توضیح بدید چطوری می توانیم عضویت در گروه را درخواستی کنیم و بیان کنید کاربر باید از کجا درخواست ارسال کنه ؟ 2-میخوام اخرین ارسال های انجمن رو در ساید بار وردپرس اضافه کنم اما نمیخوام از روش مچ کردن کامل وردپرس با IPB استفاده کنم ایا راهی وجود داره فقط بتوانم اخرین ارسال ها را در ساید بار وردپرس نمایش بدم با شتکر از راهنمایی خوب استادان عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام 1-در PHPBB می توان عضویت در گروه ها را انتخابی کرد یعنی کاربر برای عضویت در گروه درخواست بده و مدیرکل در بخش اون گروه تایید کنه و کاربر وارد گروه بشه اما این رو در IPB پیدا نکردم ممنون میشم توضیح بدید چطوری می توانیم عضویت در گروه را درخواستی کنیم و بیان کنید کاربر باید از کجا درخواست ارسال کنه ؟ می تونید از مد تماس با ما برای اینکار استفاده کنید. چون دقیقا مدی برای اینکار وجود نداره. 2-میخوام اخرین ارسال های انجمن رو در ساید بار وردپرس اضافه کنم اما نمیخوام از روش مچ کردن کامل وردپرس با IPB استفاده کنم ایا راهی وجود داره فقط بتوانم اخرین ارسال ها را در ساید بار وردپرس نمایش بدم کافیه Rss انجمن تون رو در ابزارک rss خوان وردپرس قرار بدید یا از بلوک آخرین ارسالی های انجمن که در بخش دریافت هست استفاده کنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.