iman912 9 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ سلام خدمت دوستان من مد Forum Icons نصب کردم فایل read me رو که خوندم اون مطالبی که توش نوشته توی قالب من نیست نمیدونم الان چیکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید قالب هم Snapshot هست تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام به جای اینکه کل یک خط رو کپی کنید و دنبال بگردید مقدار کمتری از خط مورد نظر رو کپی کنید و جستجو کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ سلام شما فایل ReadMe.pdf که همراه قالب بود مطالعه کردید ؟ قالب Snapshot نیازی به مد Forum Icons ندارد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iman912 9 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ سلام شما فایل ReadMe.pdf که همراه قالب بود مطالعه کردید ؟ قالب Snapshot نیازی به مد Forum Icons ندارد. چرا نیازی نداره؟؟؟ میشه راهنمایی بفرمایید یعنی چی؟؟؟؟ میخوام عکس انجمن ها رو تغییر بدم تو قالب اسنپ شات چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ همراه قالب یک فایل pdf است که توضیح دادم چطور می تونید برای انجمن ها عکس (آیکون) قرار دهید - برای تعیین تصویر برای انجمن ها شما باید برحسب آی دی که برای هر انجمن بطور اتوماتیک زده می شود در پوشه تصاویر در آدرس زیر یک تصویر به همان شماره آی دی قرار دهید. public/style_images/Snapshot/forum_images برای بدست آوردن آی دی انجمن مربوطه کافی است موس را بروی نام انجمن نگه داشته تا آی دی آن در قسمت پایین سمت چپ یا راست همراه با آدرس که کنار اسم انجمن آی دی آن مشخص می باشد. یا روی انجمن کلیک کنید تا در آدرس بار آی دی انجمن ببینید. مثلا آی دی انجمن کافی شاپ 96 است که تصویر قرار داده شده در مسیر که بالا گفتم باید 96.png باشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.