رفتن به مطلب

خطا در هنگام ارسال موضوع

usp

ارسال‌های توصیه شده

با سلام . هنگام ایجاد تاپیک جدید ، برای همه کاربران انجمن و خودم ، این خطا میاد :

http://up.codfans.ir/uploads/141104652310583.jpg

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• بنیان گذار IPSFarsi

با سلام :)

من به راحتی این صفحه رو باز کردم.

http://acfans.ir/index.php?app=forums&module=post&section=post&do=new_post&f=33

آیا در تمام انجمن ها این مشکلتون هست یا فقط در یک انجمن خاص ؟

لینک ارسال

با سلام :)

من به راحتی این صفحه رو باز کردم.

http://acfans.ir/index.php?app=forums&module=post&section=post&do=new_post&f=33

آیا در تمام انجمن ها این مشکلتون هست یا فقط در یک انجمن خاص ؟

نه ، صفحه که باز میشه ، وقتی روی ارسال کلیک میکنی ، یه کم طول میکشه و بعد اون صفحه میاد ! برای همه انجمن ها و همه کاربران ! از جمله خودم !

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

نه ، صفحه که باز میشه ، وقتی روی ارسال کلیک میکنی ، یه کم طول میکشه و بعد اون صفحه میاد ! برای همه انجمن ها و همه کاربران ! از جمله خودم !

به احتمال زیاد مشکل از mod_security سرور شما هست. با پشتیبانی تون تماس بگیرید و مشکل رو مطرح کنید.

لینک ارسال

به احتمال زیاد مشکل از mod_security سرور شما هست. با پشتیبانی تون تماس بگیرید و مشکل رو مطرح کنید.

به هاست تیکت زدم ، گفتن مشکل از هاست نیست و از این مورد استفاده نمیکنه ، هاستینگ هم نت افراز هست .

لینک ارسال

با سلام 
برای رفع این خطا  از داخل cpanel وارد file manager شوید و فایل htaccess را باز کنید.
توجه داشته باشید که فایل htaccess یک فایل مخفی می باشد و برای دیدن آن در ابتدای ورود به file manager می بایست در کادر باز شده  گزینه show hidden files  را نیز فعال کنید .
وارد فایل  htaccess شوید و خطهایی که مربوط به تنظیمات php میباشند را حذف نمایید. این خط کدها با php_admin و یا php_flag اغاز میشوند.
در همین فایل ممکن است داشته باشید:
followSymlinks در این صورت آنرا به SymLinksIfOwnerMatch تغییر دهید.
همچنین اگر Options All در این فایل وجود داشت آنرا حذف نمایید.
نکته :قبل از تغییرات بک اپ بگیرید از فایل مربوطه تا به مشکل برنخورید و اگر مشکل پیش امد با قبلی جایگزین کنید
امیدوارم درست بشه :give_rose: 
لینک ارسال

با سلام 
برای رفع این خطا  از داخل cpanel وارد file manager شوید و فایل htaccess را باز کنید.

توجه داشته باشید که فایل htaccess یک فایل مخفی می باشد و برای دیدن آن در ابتدای ورود به file manager می بایست در کادر باز شده  گزینه show hidden files  را نیز فعال کنید .

وارد فایل  htaccess شوید و خطهایی که مربوط به تنظیمات php میباشند را حذف نمایید. این خط کدها با php_admin و یا php_flag اغاز میشوند.

در همین فایل ممکن است داشته باشید:

followSymlinks در این صورت آنرا به SymLinksIfOwnerMatch تغییر دهید.
همچنین اگر Options All در این فایل وجود داشت آنرا حذف نمایید.
نکته :قبل از تغییرات بک اپ بگیرید از فایل مربوطه تا به مشکل برنخورید و اگر مشکل پیش امد با قبلی جایگزین کنید
امیدوارم درست بشه :give_rose: 

سلام . فایل htaccess خالیه و فقط یه کد ریدایرکت داره که اونو خودم گذاشتم . اگه میشه کدهای اصلاح شده رو بدید تا من بزارم توش .

لینک ارسال

متاسفانه هاست من چند اسکریپت روش هست و کد ها خیلی مخلوط هست 

شما اول اون ریداکت رو بردار ببین درست نمیشه 

دوم:شما روی یک ادرس دیگر روی همون هاست ای پی بی رو نصب کن و ببین روی تنظیمات دیفالت  امکان پذیر هست یا نه ؟اگر امکان پذیر بود حالا بریم سراغ عیب یابی یا در صورت شرایط اجباری  نصب دوباره و ایمپورت کردن دیتابیس چون امکان دارد اصلا این مشکل از طرف سرور شما باشد و از پایه مشکل داشته باشند (در قسمت نصب اسکریپت تمام پیش نیاز ها کافی بودند؟)

لینک ارسال

متاسفانه هاست من چند اسکریپت روش هست و کد ها خیلی مخلوط هست 

شما اول اون ریداکت رو بردار ببین درست نمیشه 

دوم:شما روی یک ادرس دیگر روی همون هاست ای پی بی رو نصب کن و ببین روی تنظیمات دیفالت  امکان پذیر هست یا نه ؟اگر امکان پذیر بود حالا بریم سراغ عیب یابی یا در صورت شرایط اجباری  نصب دوباره و ایمپورت کردن دیتابیس چون امکان دارد اصلا این مشکل از طرف سرور شما باشد و از پایه مشکل داشته باشند (در قسمت نصب اسکریپت تمام پیش نیاز ها کافی بودند؟)

سلام . فایلو پاک کردم بازم حل نشد !

به پشتیبانی هاست تیکت زدم ، خودشون شخصا برای پشتیبانی و تست اومدن و گفتن که :

تا جایی که بررسی شد پیغام اخطار به دلیل درگیری سی پی یو بیش از 30 ثانیه بروز می گردد.

این احتمال وجود دارد که یکی از عوامل استفاده شده در وب سایت مانند پلاگین ها یا پوسته ها منجر به دگیری شدن منابع سرور می گردد لذا پیشنهاد می کنیم در خصوص موقتی پلاگین ها اقدام نموده و سپس وضعیت درج مطلب در وب سایت را بررسی نمایید.

اما من بیشتر برنامه ها مثل اتاق گفت و گو ، Duplicate Members Logger و حتی پوسته فعلی رو غیر فعال کردم و تست کردم ، اما نتیجه ای نگرفتم !

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

با توجه به شرایط سرور شما تنها راه حلی که به ذهن می رسه اینه که تمام مد ها تون رو غیرفعال کنید و دونه دونه فعال تا بفهمید کدوم مد با تنظیمات سرور شما سازگار نیست.

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...