ghost 0 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سلام خدمت تمام شما دوستان و کسانی که زحمت میکشد تا ما بتونیم از نرم افزار IPB فارسی استفاده کنیم اولین باری هاست که میخواهم از این نرم افزار انجمن ساز استفاده کنم و تقریبا تمام وب را زیرورو کردم و باز هم نتونستم جواب سوالم را جای دیگری پیدا کنم. بنابراین تصمیم گرفتم تا در انجمن شما این سؤال را بپرسم! من نرم افزار IPB نسخه نال شده را از سایت شما دانلود کردم و فولدر upload آن را در قسمتی که میخواهم فروم داشته باشم کپی کردم. سپس به همان آدرس دایرکتوری رفتم تا فرایند نصب را انجام بدهم. صفحه اول نشان میدهد که یکسری از تنظیمات با رنگ نارنجی دارای اعداد و ظرفیت پایین هستند و ممکن است سایت بعد ها دچار مشکل شود! سؤال اول: آیا تمامی تنظیمات شما با رنگ سبز نمایش داده شدند؟ و اگر با رنگ نارنجی بودند و شما نصب را ادامه دادید، آیا به مشکلی برخوردید؟ (عکس از تنظیمات اولیه به صورت زیر است) من اول سعی داشتم تا IPB را بر روی دامنه متفاوتی نصب کنم ولی منصرف شدم و دامنه جدیدی خریداری کردم. اما در هر دو دامنه فایل نصب IPB را کپی کردم. الان که نگاه میکنم یکی از دامنه ها تنظیمات اولیه را با رنگ سبز نشان میدهد و دیگری نصف اش نارنجی است. (عکس پایین) سوال دوم: من از شرکت IX Webhosting هاست گرفته ام و نوع هاست Shared Hosting است. از آنها علت تفاوت تنظیمات را پرسیدم و آنها به من گفتند که یکی از دامنه های من از طریق CloudFlare تنظیم میشود. پس بنابراین دومین دامنه را هم به CloudFlare متصل کردم تا ببینم تفاوتی دارد یا خیر. هیچ تفاوتی نکرد! حالا نمیدانم اصلا چه کار باید بکنم. از هاست خودم هم که تقاضا کردم تا تنظیمات را درست کند، گفت این اعداد و ظرفیت هایی که درخواست میکنم خیلی زیاد میباشند و برای استفاده از این ظرفیت ها باید هاست را به VPS ارتقا دهم. اگر میتوانید لطفا من را راهنمایی کنید.سؤال سوم: اگر شما IPB را استفاده میکنید و هیچ مشکلی ندارد و از سرعت لودینگ خود راضی هستید، از چه هاستی استفاده میکنید؟ با تشکر، کاوه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام سوال اول : بستگی داره کدوم بخش نارنجی شده باشه . سوال دوم : با توجه به این سه گزینه ای که این مشکل رو دارند شما به درستی نمی تونین استفاده کنید. تنظیماتی همچون تنظیمات سطح دسترسی انجمن ها به درستی ذخیره نخواهند شد. سوال سوم : خیلی از Host های دیگه هستند که این تنظیمات رو در host اشتراکی استاندارد دارند. حتما نباید VPS داشته باشید. در مورد Cloudflare که فرمودید این مقادیر اصلا ربطی به کلودفلیر ندارند و تماما مربوط به خود سرور هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 0 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سلام مجدد، اول از همه ممنون از جواب سریع شما دوم هم ممنون از اطلاعتی که دادید. الان دارم مچ هاست رو میگیرم تا تنظیمات رو انجام بده. پشتیبانی تون هم که عالیه! ممنون واقعا! ویرایش: اگر ممکن است بگذارید این مشکل را که حل کردم اینجا جوابش را بنویسم و بعد این موضوع را به عنوان "حل شده" علامت بزنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 0 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سلام، بعد از راهنمایی های شما وحید جان (@@وحید نامنی) و کلی پیگیری بالاخره تونستم %99 مشکلات رو حل کنم. تنها چیزی که موند مساله memory_limit هستش. قبلا روی ۲۴ بود که الان تغییر پیدا کرد به ۶۴. ولی مثل اینکه باز هم کم است و باید ۱۲۸ باشد. سؤال اینجاست که آیا باز هم به مشکل بر مخوریم یا خیر. (عکس زیر تنظیمات جدید را نشان میدهد) ممنون از راهنمایی شما، کاوه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ برای رفع این مشکل هم بعد از نصب می تونید با استفاده از این آموزش مشکل memory limit رو مرتفع کنید : http://ipsfarsi.com/topic/9618-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-IPB/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 0 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ خیلی ممنون بابت لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.