MR-AMIR 2 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان من میخوام تو سایت ام که یه سایت چت هست و از پایه دارم مینویسمش از همین IPB Hover Card استفاده کنم. اما نمیدونم از کدوم کتابخانه جاوا اسکریپت استفاده کنم. در ضمن فقط مشکلم همون Onhover هست. یعنی میخوام وقتی یک Element ا Hover میشه با یک interval مثلا 1 ثانیه باکس رو نشون بده و timeout برای moseout مثلا 2 ثانیه باشه. تو stackoverflow.com هم به این لینک و این لینک رفتم. تو لینک دوم اشاره کرده به hoverIntent اما ..... هر کار میکنم ویرایشش کنم به اون چیزی که میخوام نمیتونم. دوستان همینک به باری سبزتان نیازمندیم راستی میخوام دقیقا مثل همین Hover Card باشه. یعنی وقتی رو نام کاربری Hover میشه بعد از 1 ثانیه باکس نمایش داده بشه و تا وقتی که روی باکس یا نام کاربری Hover انجام شده باکس بسته نشه. و timeout هم واسه بسته شدن باکس مثلا 2 ثانیه باشه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام https://www.invisionpower.com/support/guides/_/advanced-and-developers/user-interface/hovercards-r132 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR-AMIR 2 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ (ویرایش شده) سلام بابا سرعتت منو کشته ممنون ویرایش شده 26 شهریور، ۱۳۹۳ توسط MR-AMIR 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR-AMIR 2 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ وحید جان من چند دقیقه قبل به همین صفحه رفتم اما ... 1. من واسه IPB نمیخوام. 2. به اسکریپت قالب سایت نگاه کردم و از اونجایی که Hover Card قاطی با بقیه هست و من اونقدر به JS مسلط نیستم نمیتونم فقط Hover Card رو کپی کنم برای خودم. 3. به دنبال یک اسکرپت مثل hoverIntent میگردم. اما اگه شما لطف کنید و بهم کمک کنید تا از قالب همین سایت اسکریپت رو کپی کنم خیلی عالی میشه. چون دقیقا همونیه که من میخوام. و یا اگه از کتابخانه JS استفاده میکنه اسم اون Plugin یا هرچی که هست رو بگید ممنون میشم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR-AMIR 2 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ راستی این هم خوبه.ولی نمیدونم چطور برای MouseOut ا Timeout بذارم و اگه رو باکس Hover بود بسته نشه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ شما بهترین راهی که دارید اینه که از Tooltip های متعلق به Jquery استفاده کنید. کافیه عبارت jquery tooltip رو در گوگل بزنید بهترین توابع کتابخانه ای رو می تونید همراه با آموزش پیدا کنید. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR-AMIR 2 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ خــــــــیـــــــــلـــــــی مـــــــمـــــــنـــــــون :x :x دقیقا همونیو که میخواستم پیدا کردم :yahoo: نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR-AMIR 2 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ (ویرایش شده) سلامی دوباره وحید جان من رفتم چندتا jQuery Tooltip پیدا کردم. ولی نتونستم به اون طوری که میخوام Customize کنمش. دیگه مخم داره رد میده........ صبح تا حالا دارم تلاش میکنم اما هنوز به نتیجه نرسیدم. امکانش هست این اسکریپت Hover Card همین سایت رو کپی کنیم؟ ویرایش شده 26 شهریور، ۱۳۹۳ توسط MR-AMIR نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ IPB از prototype استفاده می کنه. شما دقیقا می خواید چی کار کنید تا راهنمایی تون کنم. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR-AMIR 2 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ من میخوام یه تولتیپ یا پاپ آپ موقعی که روی نام کاربر کلیک میشه باز بشه. تا زمانی که Hover روی نام کاربری یا باکس تولتیپ انجام شده اون باکس یا تولتیپ Hide نشه و اگه جای دیگه کلیک کرد باکس Hide بشه. خوب تا اینجاشو qtip2 داشت. چیزی که میخوام ولی نداره یا من نمیدونم: مقدار هایی رو از Attribute خاصی دریافت کنه. مثلا: ما N تا نام کاربری داریم. و میخوایم تو تولتیپ یا تو باکس نام کاربری و شناسه کاربریشون رو نمایش بدیم.نمیتونیم که واسه هر کدوم یه تولتیپ یا باکس جدا بسازیم! پس با اظافه کردن Attribute ا USERID و USERNAME مقدار هر کدوم رو با یک تابع دریافت کنیم. تو این عکس میتونید باکسی که وقتی روی نام کاربری کلیک میشه نمایش داده میشه رو ببینید. این سایت برای هر نام کاربری که تگ STRONG هست یک تابع درون OnMouseDown گذاشته که این تابع مختصات جایی که ماوس DOWN میشه و '' شناسه کاربری '' رو به عنوان ورودی دریافت میکنه. من دقیقا همینو میخوام! qtip2 عالی بود ولی هر کار کردم نتونستم یک مقدار از یک Attribute المنت جاری بگیرم. حالا من میخوام از یه طریق ( تابع برای تک تک Element ها با ورودی شناسه کاربر در تابع '' یا '' طعریف تولتیپ برای یک ID خاص که اون ID رو تمام نام های کاربری داشته باشن و با استفاده از یک Attribute مقدار شناسه کاربری به تو هر تولتیپ یا باکس متغیر باشه ). ببخشید اگه چشتونو درد آوردم و پست یک طولانی شد... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.