ragbook 4 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سلام من یه مشکلی دارم اونم اینه که من تاپیک ها رو ایجاد کردم و وقتی لاگین میشم تاپیکا میاد ولی خارج از سایتم و صفحه ورودی هستم تایپکا نمایش داده نمیشن فقط اطلاعیه های انجمن نمایش داده میشه . نگاه کنید. http://forum.ttak.ir بعدم اینکه من نمیتونم زبان فارسی رو دیتالف کنم یعنی نمیتونم کاری کنم که همیشه فارسی باشه باید حتما زبان فارسی رو کاربرا انتخاب کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام منظورتون کدوم قسمت از تاپیک ها هست ؟ بعدم اینکه من نمیتونم زبان فارسی رو دیتالف کنم یعنی نمیتونم کاری کنم که همیشه فارسی باشه باید حتما زبان فارسی رو کاربرا انتخاب کنند من براتون درست کردم. شما طبق آموزش عمل نکرده بودید و گزینه Display Right to left رو فعال نکرده بودید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ragbook 4 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ خوده تاپیکا یعنی من انجمن هایی که ساختم سایت. نمایش داده نمیشن. پس شما انجمنتون چه جوری همیشه فارسیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ragbook 4 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ اقا من چیکار کنم که انجمن ها تو صفحه ورودی نمایش داده بشن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سطح دسترسی ( از قسمت Manage Forums جلوی نام انجمن فلش باز کنید و Permissions چک کنید ) همون انجمن هارو نگاه کنید و دسترسی گروه های کاربری مخصوصا گروه کاربری مهمان (Guests) چک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ragbook 4 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی مشکلم حل شد فقط اینکه من میخوام قالب doshborad رو نصب کنم . میشه یک نفر کمکم کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad Mz 263 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ همان جور که قالب فعلی رو نصب کردید قالب داشبورد رو نصب کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ragbook 4 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ من هر کار میکنم نمیشه . بخش اول سی اس اس رو نصب میکنم . وقتی میخوام عکس ها رو ایمپورت کنم اسم قالبی که ایمپورت کردم نمیاد که روی اون عکس هارو نصب کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad Mz 263 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ پس دسترسی بدید تا براتون نصب کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.