ρουrια αmιrι 14 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سلام با استفاده از مد دانلود و نکسوز اقدام به فروش فایل میکنم در صفحات مختلف برچسب قیمت عادیه ولی وقتی یک دسته بندی یا بخش انتخاب میشه رنگ پس زمینه قیمت کشیده میشه در تصویر زیر مشکل مشخصه از قالب IPB responsive استفاده میکنم ممنون میشم راهنماییم کنن دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام از چه مرورگری استفاده می کنید ؟ الان من مشکلی ندیدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ρουrια αmιrι 14 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ 3 مرورگر مختلف تست کردم ، کرومیوم ، فایرفاکس ، IE این لینک رو زحمت میکشید تست کنید؟ http://forums.avr92.ir/index.php?/files/category/3-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-gsm%D8%8C-gps%D8%8C-gprs/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ساسان ایزدبخش 135 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سلام با استفاده از مد دانلود و نکسوز اقدام به فروش فایل میکنم در صفحات مختلف برچسب قیمت عادیه ولی وقتی یک دسته بندی یا بخش انتخاب میشه رنگ پس زمینه قیمت کشیده میشه در تصویر زیر مشکل مشخصه 16-09-2014 03-41-47 ب-ظ.jpg از قالب IPB responsive استفاده میکنم ممنون میشم راهنماییم کنن دوستان با سلام و خسته نباشید شما برین تو قسمت تمپلیت تو منوی ادمین بعدش manage templates and css و تم انجمن خود را ویرایش کنید در زیر شاخه css فایل ipb_rtl را باید ادیت کنید 1 - ipb_rtl.css خط 1665 که میشه : #idm_category .with_screenshots .ipsBadge, #idm_category.with_screenshots .ipsBadge.ipsBadge_green right :60px را به left : 60px و left: auto را به right: auto تغییر دهید. مشکل بر طرف میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ρουrια αmιrι 14 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشید شما برین تو قسمت تمپلیت تو منوی ادمین بعدش manage templates and css و تم انجمن خود را ویرایش کنید در زیر شاخه css فایل ipb_rtl را باید ادیت کنید 1 - ipb_rtl.css خط 1665 که میشه : #idm_category .with_screenshots .ipsBadge, #idm_category.with_screenshots .ipsBadge.ipsBadge_green right :60px را به left : 60px و left: auto را به right: auto تغییر دهید. مشکل بر طرف میشه تشکر فراوان مشکل کشیده شدن حل شد ولی قیمت رفته سمت چپ و بالای اسکرین شات نیست قالب رو ریکش کردم ، css های کش شده رو دستی هم پاک کردم ولی تغییری حاصل نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ساسان ایزدبخش 135 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ بله پوریا جان دیدم من شرمندم یه سوتی دادم شما تو همون ipb_rtl.css تو همون قسمت #idm_category .with_screenshots .ipsBadge, #idm_category.with_screenshots .ipsBadge.ipsBadge_green right: 60px و left: auto بزار بعدش برو تو قسمت ipb_downloads.css تو قسمت #idm_category .with_screenshots .ipsBadge.ipsBadge_green خط 399 میشه left: 60px رو به right: 30px تغییر بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ρουrια αmιrι 14 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ خیر ببینی عزیز ،دیگه کلافم کرده بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ سلام @ بابت راهنمایی که انجام دادید ممنون این مشکل در بیشتر قالب ها است ، می توانید کد زیر را به انتهای استایل قالب ipb_styles اضافه کنید. #idm_category .with_screenshots .ipsBadge.ipsBadge_green {right: 5px !important; left: auto !important;} موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ساسان ایزدبخش 135 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ @ خواهش میکنم علی جان، انجام وظیفه است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.