رفتن به مطلب

مشکل در فایل forum-latest-posts


ارسال های توصیه شده

با سلام

متاسفانه فایل این تاپیکی که میدم مشکل داره با نسخه جدید

 

http://ipsfarsi.com/topic/10004-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-forum-latest-posts/

 

مشکل هم اینه که فایل برای کسانی محتویاتش نمایش داده میشه که در تالار لاگین کنن اما برای کسانی که مهمان هستن و در تالار یا سایت ثبت نام نکردن نمایش داده نمیشه

 

بعنوان مثال این لینک رو میدم محتویاتش یعنیآخرین ارسالیهای تالار رو نمایش نمیده

 

http://starx-sw.com/forum/latest-posts.php

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • بنیان گذار IPSFarsi

با سلام :)

از نسخه جدید این فایل استفاده کنید.

  • پسند 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا وحید گل من آخرین نسخه رو استفاده میکنم حتی این فایلی که دوست خوبمون hitman ارسال کردن

 

http://ipsfarsi.com/files/file/1630-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-forum-latest-posts/

 

اما باز هم برای کسانی که توی انجمن لاگین نکرده باشن نمایش داده نمیشه هیچ گونه تنظیم خاصی یا مد خاصی هم نصب نشده که ربطی به این موضوع داشته باشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • تیم مدیریت

اصلا چیزی که شما میگی عجیبه !
اخه اصلا چیکار داره به اینکه Session کاربر چیه !
این رو حتی روی Gadget ما داریم کار می کنیم و به کاربران دادیم !
امتحان کنید و ببینید بدون هیچ مشکلی داره کار می کنه : 

لطفا امتحان کنید Gadget رو ببینید اینجا این مشکل رو دارید یا نه !؟
من احتمال میدم مشکل شما از محلی باشه که آپلود کردید یا Permission های فایلتون.

و در آخر لینک بدید برای تست.

رمز : Games5

Games5 Gadget v1.03.zip

ویرایش شده توسط HitMaN
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پرمیشن فایل ها درسته هیچ مشکلی نداره از نظر تنظیمات و ...

 

من این فایل ها رو در 2 سرور متفاوت و دو تالار متفاوت تست کردم

 

نسخه های هم آخرین ها هستن 3.4.6

 

این گجت هم اوکی هست و مشکلی نداره این مشکل فقط از من نیست کلا همه کسانی که وارد سایت میشن این مشکل رو دارن


http://starx-sw.com/forum/latest-posts.php

 

بدون اینکه در سایت عضو بشین این لینک رو باز کنین

 

بعد تو سایت عضو بشین و بعد به تالار برین و لاگین کنین با همون یوزر متوجه میشین که نمایش میده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • تیم مدیریت

پرمیشن فایل ها درسته هیچ مشکلی نداره از نظر تنظیمات و ...

 

من این فایل ها رو در 2 سرور متفاوت و دو تالار متفاوت تست کردم

 

نسخه های هم آخرین ها هستن 3.4.6

 

این گجت هم اوکی هست و مشکلی نداره این مشکل فقط از من نیست کلا همه کسانی که وارد سایت میشن این مشکل رو دارن

http://starx-sw.com/forum/latest-posts.php

 

بدون اینکه در سایت عضو بشین این لینک رو باز کنین

 

بعد تو سایت عضو بشین و بعد به تالار برین و لاگین کنین با همون یوزر متوجه میشین که نمایش میده

یک PHP آپلود کنید و درونش این کد رو بزارید برای امتحان و کنار همین فایل آپلود کنید :

<?php
echo 'test';
?>

لینک رو هم قرار بدید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • تیم مدیریت

من پیشنهادم اینه که انجمن اصلی رو که پیش فرض ایجاد شده و دسترسی هاش رو خودتون تنظیم نکردید رو پاک کنید، و یک انجمن دیگه ایجاد کنید + تاپیک + پست ببینیم نمایش پیدا می کنه یا نه، و یا شاید به دلیل Limit For Each فایل PHP هست که کمتر از تعداد تعریف شده که 14 باشه هست و پست رو نمایش نمیده.

روی 1 بزارید و امتحان کنید مجدد.

  • پسند 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه باید نشون بده بعد این که شما میگین من تالار رو دوباره نصب کنم

 

این مشکل رو من با تالار دیگه ای هم داشتم یعنی یه تالار دیگه ای هم این فایل رو خواستم استفاده کنم این مشکل وجود داشت

 

به اون لیمیت هم ربطی نداره تست شده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • تیم مدیریت

نه باید نشون بده بعد این که شما میگین من تالار رو دوباره نصب کنم

 

این مشکل رو من با تالار دیگه ای هم داشتم یعنی یه تالار دیگه ای هم این فایل رو خواستم استفاده کنم این مشکل وجود داشت

 

به اون لیمیت هم ربطی نداره تست شده

بنده نگفتم تالار نصب کنید دوست من، به شما گفته شد تالار ایجاد کنید + تاپیک دستی برای امتحان + چند پست، جدا از انجمن درست شده که پیش فرض هستش.

یک عکس از Global Config تنظیمات انجمنتون رو بزارید.

احتمال بعدیه من اینه که مشکل از board_url هست که شاید درست تنظیم نشده.

اون قسمتی رو هم که به Nuke Api کردید غیر فعال کنید و تست کنید.

ویرایش شده توسط HitMaN
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

ما مجبور شدیم تا از کوکی ها و فناوری های مشابه برای اجرای این وب سایت استفاده کنیم تا بتوانیم تجربه بهتری در زمان استفاده از سایت برای شما ایجاد نماییم. سیاست حریم خصوصی.