رفتن به مطلب

رفع نشدن خطای کلی در اتصال ipboard به دیتابیس بعد از انتقال هاست


javadth

ارسال‌های توصیه شده

سلام

مثل اینکه ipbaord من کلا با دیتابیس مشکل داره

وقتی ایمیل فعال سازی ثبت نام میاد و روش کلیک میکنی یه همچنین اروری میده :

SQL error: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)

SQL error code: 1045

وقتی که عضویت رو به یه سیستم دیگه ( مثل دیتالایف ) وصل میکنی و ثبت نام رو از طریق دیتابیس انجام میدی باز هم به اون دیتابیس هم وصل نمیشه

این مشکل بعد از انتقال هاست هم برطرف نشد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوستان خطا حتی بعد از آپگرید به نسخه 3.4.4 هم رفع نشد

اینم کدش

که توی فایل han_login.php این خطوط هستش

 $this->loginAuthenticate( $username, $email, $password );

 $obj_reference->authenticate( $username, $email_address, $password );

و توی فایل admin/applications/core/modules_public/global/login.php

این خطوط

 $this->han_login->verifyLogin();

 $return = $this->autoLogin();

و توی فایل admin/sources/base/ipsController.php

این خط

 $this->doExecute( $registry );

SQL error:
SQL error code: 0
Date: Monday 29th April 2013 06:52:57 AM


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Date: Mon, 29 Apr 2013 06:52:57 +0000
Error: 0 -
IP Address: 95.80.129.190 - /forums/index.php?&app=core&module=global§ion=login&do=autologin&fromreg=1
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
| File | Function | Line No. |
|----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------|
| admin/sources/handlers/han_login.php | [login_external].authenticate | 703 |
'----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'
| admin/sources/handlers/han_login.php | [han_login].loginAuthenticate | 351 |
'----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'
| admin/applications/core/modules_public/global/login.php | [han_login].verifyLogin | 167 |
'----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'
| admin/applications/core/modules_public/global/login.php | [public_core_global_login].autoLogin | 142 |
'----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'
| admin/sources/base/ipsController.php | [public_core_global_login].doExecute | 306 |
'----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • بنیان گذار IPSFarsi

با سلام

اگر که نقل مکان کردید به هاست جدید ، شما دیتابیس جدید به همراه نام کاربری و کلمه عبور دیتابیس بسازید و دیتابیس قدیمی خودتون رو داخل اون ایمپورت کنید.

سپس با مشخصات جدید متصل بشید.

این خطای شما ، کاملا مرتبط به مشخصات کاربری غلط دیتابیس هست.

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

اگر که نقل مکان کردید به هاست جدید ، شما دیتابیس جدید به همراه نام کاربری و کلمه عبور دیتابیس بسازید و دیتابیس قدیمی خودتون رو داخل اون ایمپورت کنید.

سپس با مشخصات جدید متصل بشید.

این خطای شما ، کاملا مرتبط به مشخصات کاربری غلط دیتابیس هست.

موفق باشید

ده بار این کارو روی هاست قبلی هم انچام دادم

اگر اینطوری بودش که اصلا به دیتابیس متصل نمیشد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببین این ارور دقیقا داره میگه که من با یوزر root نتونستم به لوکال وصل شم.

SQL error: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)

SQL error code: 1045

بعدش هم نوشته که پسورد نداره: using password: NO

اگه فایل Global.conf.php رو ویرایش کردی و یوزر و پسورد دیتا بیس جدید رو وارد کردی که باید بره.

چند تا خط پاییینتر هم ببینی ادرس انجمنت رو زده . اگه انجمنت تو ریشه سایته خالی بذارش یا اسم سایت رو و اگه هم جاهای دیگه هست اسم اون مسیر رو بذار. مثلا این انجمن :http://ipsfarsi.com هست

اگه اینا رو هم درست کردی و باز هم اون ارور رو داد باید داخل تنظیمات ادمین رو چک کنی ببینی چیزی مربوط به دیتا بیس داره

  • پسند 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...